Libnet.ro
UNICEF

17:15

Senatul a adoptat un proiect de lege prin care se interzic pungile din plastic subtire, cu maner

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul a adoptat un proiect de lege prin care se interzic pungile din plastic subtire, cu maner

Senatul a adoptat astazi un proiect de lege al Guvernului prin care pungile de transport din plastic subtire si foarte subtire, cu maner, vor fi interzise atat la introducerea pe piata nationala incepand cu 1 iulie 2018), cat si la comercializare 1 ianuarie 2019), potrivit Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a adoptat proiectul de lege pentru achizitia lansatoarelor de rachete HIMARS: 1,5 miliarde de euro pe 54 de sisteme de lansare

Senatul a adoptat luni in unanimitate, in prezenta ministrului Apararii, Mihai Fifor, proiectul de lege pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de Rachete cu bataie mare. Au fost 105 voturi pentru, potrivit Agerpres. Proiectul merge pentru aprobare in Camera Deputatilor, camera decizionala. Potrivit proiectului, armata romana va achizitiona trei sisteme de rachete sol-sol cu bataie mare de tip HIMARS, fiecare cu cate 18 instalatii de lansare, costul total al programului fiind de circa 1,5 miliarde de euro cu TVA.

Gabriela Firea: Am primit amenintari, prin care mi se reprosa ca o companie din Turcia a castigat licitatia pentru autobuze

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca luni dupa-amiaza, dupa ce a anuntat rezultatul licitatiei pentru cele 400 de autobuze destinate RATB, a primit o serie de amenintari, prin care i se re.

Paul Stanescu: Am decis sa dam o OUG prin care UAT-urile sa poata plati salariile din excedentul bugetar

Guvernul va adopta cel tarziu saptamana viitoare o OUG prin care unitatile administrativ teritoriale UAT) sa poata plati salariile, arieratele, sentintele si corectiile din excedentul bugetar, a anuntat luni vicepremierul Paul Stanescu, citat de Agerpres.

Paul Stanescu: Am decis sa dam o OUG prin care unitatile administrativ teritoriale sa poata plati salariile din excedentul bugetar

Guvernul va adopta cel tarziu saptamana viitoare o OUG prin care unitatile administrativ teritoriale UAT) sa poata plati salariile, arieratele, sentintele si corectiile din excedentul bugetar, a anuntat luni vicepremierul Paul Stanescu, citat de Agerpres.

Proiect de lege PSD: Avocatul Poporului primeste privilegii suplimentare: pensia speciala se poate cumula cu salariul

Parlamentarii PSD Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Serban Nicolae au depus la inceputul lunii un proiect de lege care modifica legea privind Avocatul Poporului, prin care ofera institutiei condusa de Victor Ciorbea privilegii financiare suplimentare - cumularea pensiei speciale, la nivel de judecator de Curte Constitutionala, cumulata cu indemnizatia, relateaza Adevarul. ro. Initiativa se refera si la adjunctii Avocatului Poporului, care vor beneficia si ei de pensii speciale cumulate cu indemnizatia si de pensii anticipate.

Guvernul pregateste o ordonanta prin care sa permita primariilor sa cheltuiasca excedentul bugetar pe plata salariilor

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta care sa le permita autoritatilor locale sa foloseasca banii din excedentul bugetar pentru a acoperi cheltuielile salariale. Anuntul a fost confirmat atat de premierul Viorica Dancila, cat si de la ministrul.

Ministerul de Interne introduce un formular prin care superiorul poate semnala psihologului stari atipice ale angajatului

Ministerul Afacerilor Interne a finalizat saptamana trecuta o noua metodologie privind cunoasterea personalului, elementul de noutate fiind introducerea unui formular de semnalare pe care superiorul sa il completeze si sa il puna la dispozitia psihologului, daca observa la un angajat anumite comportamente, conduite, stari atipice, se arata intr-un comunicat al institutiei.

MAI introduce un formular prin care superiorul poate semnala psihologului stari atipice ale angajatului

Ministerul Afacerilor Interne a finalizat saptamana trecuta o noua metodologie privind cunoasterea personalului, elementul de noutate fiind introducerea unui formular de semnalare pe care superiorul sa il completeze si sa il puna la dispozitia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )