Libnet.ro
UNICEF

15:00

Senatul a adoptat tacit modificarea Codului Penal prin care scad termenele de prescriptie

Adevărul Adevărul,
Senatul a adoptat tacit modificarea Codului Penal prin care scad termenele de prescriptie

Modificarea Codului Penal prin care Catalin Radulescu propune scaderea termenelor de prescriptie la 8 ani pentru pedeapsa de inchisoare intre 10 si 20 de ani, la 4 ani pentru pedeapsa cu inchisoare intre 3 si 10 ani si la 3 ani pentru pedeapsa inchisorii mai mica de 3 ani a trecut tacit de Senat. continuă pe Adevărul

Modificarea la Codul Penal prin care scad termenele de prescriptie, propusa de Catalin Radulescu, adoptata tacit de Senat

Modificarea Codului Penal prin care deputatul PSD Catalin Radulescu propune scaderea termenelor de prescriptie la 8 ani pentru pedeapsa de inchisoare intre 10 si 20 de ani, la 4 ani pentru pedeapsa cu inchisoare intre 3 si 10 ani si la 3 ani pentru pedeapsa inchisorii mai mica de 3 ani a trecut tacit de Senat.

Tariceanu, despre modificarea legilor electorale prin OUG: Cred ca nu e bine. Cred ca e bine sa dezbatem

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca nu este bine sa fie data ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei in materie electorala, el subliniind ca propunerile trebuie dezbatute, transmite Agerpres.

MediaStandard: Fenomenul fake news ia amploare. Cateva metode simple prin care ne putem pazi de stirile false

Un principiu simplu spune ca daca o minciuna este repetata suficient de mult, oamenii ajung sa uite care este de fapt adevarul, astfel ca minciuna ajunge sa ia locul adevarului. Modelul dupa care se raspandesc stirile false nu este unul complicat. Un site obscur lanseaza o informatie falsa. Aceasta este raspandita pe site-urile de socializare cu viteza luminii, iar informatia chiar daca este o teorie a conspiratiei dintre cele mai absurde incepe sa fie crezuta de tot mai multi oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )