Libnet.ro
UNICEF

08:45

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului de lege privind Rosia Montana

Hotnews Hotnews,
 Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii .

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului privind Rosia Montana.

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania, transmite Mediafax. Citeste si Gabriel Resources AMENINTA ca da in judecata statul roman. Actiunile companiei s-au prabusit cu pana la 70% Senatorii au aprobat, cu 91 de voturi pentru, 18 voturi impotriva si o abtinere, dezbaterea proiectului in .

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania.

Biroul Permanent al Senatului: Proiectul de lege privind Rosia Montana va fi dezbatut in procedura de urgenta

Biroul Permanent al Senatului a decis, la solicitarea Partidului Social Democrat, ca proiectul de lege privind Rosia Montana sa intre in procedura de urgenta in dezbaterea comisiilor de specialitate, a.

Zgonea: Luni sau marti, proiectul de lege privind cainii fara stapan sa fie adoptat de plen

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, va cere Comisiilor de administratie si juridica sa ia in dezbatere, luni dupa-amiaza, proiectul de lege privind gestionarea cainilor fara stapan, astfel incat acesta sa fie adoptat saptamana viitoare de plen.

Monica Macovei ii solicita premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Europarlamentarul democrat liberal Monica Macovei i-a solicitat, astazi, premierului Victor Ponta sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana, sa explice schimbarea sa de opinie cu privire la solutia exploatarii cu cianuri si sa prezinte rezultatul negocierilor cu Rosia Montana Gold Corporation, conform unui comunicat de presa.

Monica Macovei ii cere premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Europarlamentarul democrat liberal Monica Macovei i-a solicitat premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana, sa explice schimbarea de opinie a sa cu privire la solutia exploatarii cu cianuri si sa prezinte public rezultatul negocierilor cu Rosia Montana Gold Corporation.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )