Libnet.ro
UNICEF

11:45

Senatul a respins OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii

B1 B1,
Senatul a respins OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii

Senatorii au respins, marti, Ordonanta de urgenta privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii. Concret, in rol de prima camera sesizata, Senatul Romaniei a acordat 87 de voturi pentru, 29. continuă pe B1

Senatul a adoptat respingerea OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor

Senatul a adoptat marti proiectul de lege care prevede respingerea ordonantei de urgenta privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii. Votul a fost in calitate de prim for sesizat, decizionala fiind Camera Deputatilor, scrie News.

Comisia de munca a Senatului, reunita marti pentru discutarea OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor

Comisia pentru munca a Senatului are marti, ora 10. 00, sedinta pentru a da un raport pe proiectul de lege care aproba ordonantat de urgenta a Guvernului care prevede majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii. Plenul Senatului se va reuni tot marti, de la ora 14. 00, si OUG ar putea intra la vot, sub rezerva primirii raportului, scrie News. ro.

Senatul a respins OUG care majora etapizat alocatiile copiilor

Senatul a respins marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile copiilor urmau sa fie majorate cu 20% de la 1 septembrie. Astfel, daca si votul din Camera Deputatilor va fi similar, ramane in vigoare legea care obliga Guvernul sa dubleze alocatiile, nu sa le mareasca etapizat, relateaza Mediafax.

Senatul a respins Ordonanta Guvernului pentru majorarea etapizata a alocatiilor copiilor

Senatul a respins marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile copiilor urmau sa fie majorate cu 20% de la 1 septembrie. in acest caz, daca si votul din Camera Deputatilor va fi similar, legea care obliga Guvernul sa dubleze alocatiile, va ramane in vigoare.

Senatul a respins cresterea etapizata a alocatiilor. PSD vrea dublarea lor, asa cum a fost stabilit prin lege

Senatul a adoptat marti proiectul de lege care prevede respingerea ordonantei de urgenta privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii. Votul a fost in calitate de prim for sesizat, decizionala fiind Camera Deputatilor.

Etapizarea dublarii alocatiilor, pe ordinea de zi a Senatului

Majoritatea social-democrata din Senatul se pregateste astazi sa respinga in sedinta de plen ordonanta de urgenta privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii.

Etapizarea dublarii alocatiilor, pe ordinea de zi a Senatului

Majoritatea social-democrata din Senatul se pregateste astazi sa respinga in sedinta de plen ordonanta de urgenta privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii.

Comisia de Munca a Senatului a respins majorarea cu 20% a alocatiilor. Daca ordonanta va fi respinsa definitiv, Guvernul e obligat sa dubleze alocatiile

Comisia de Munca a Senatului a respins marti Ordonanta de Urgenta OUG) a Guvernului care rpevede majorarea cu 20% a alocatiilor pentru copii incepand cu luna august. Daca decizia va fi confirmat si de plenul Senatului, OUG-ul va ajunge la Camera Deputatilor, forul decizional. in cazul in care ordonanta va fi respinsa si aici, Guvernul va fi obligat sa dubleze alocatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )