Libnet.ro
UNICEF

05:00

Senatul si-a aprobat un buget mai mare pentru 2015

România Liberă România Liberă,
Senatul si-a aprobat un buget mai mare pentru 2015

Senatul si-a aprobat, luni, bugetul pentru anul 2015, mai mare decat cel din anul curent cu 9 milioane de lei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Senatul si-a aprobat bugetul pentru 2015, de peste 109 milioane de lei

Senatul si-a aprobat, luni, bugetul pentru anul 2015, mai mare decat cel din anul curent, de peste 109 milioane de lei, dintre care peste 80 de milioane de lei reprezinta cheltuieli de personal.

Bugetul Senatului pentru 2015 - cu 5,45% mai mare decat cel din acest an, rectificat

Plenul Senatului a adoptat, luni, un buget de 109,4 milioane lei pentru aceasta Camera a Parlamentului, pentru anul 2015, mai mare cu 5,45% comparativ cu cel din acest an, rectificat, potrivit Agerpres.

FOTO: Cum arata cea mai mare rafinarie de PETROL din Europa, care se afla in RUSIA

Nizhnekamsk este un oras industrial rusesc, insa acesta este cunoscut in Europa pentru un lucru care iese, foarte clar, in evidenta in galeria foto de mai sus: aici se afla cea mai mare rafinarie de petrol si uzina chimica din Europa.

Piata auto europeana in octombrie: Volkswagen Golf e lider, Polo are cea mai mare crestere, iar Peugeot 208 cea mai mare scadere

Piata auto europeana a inregistrat in luna octombrie din acest an o crestere de 7%, iar cel mai bine vandut model ramane Volkswagen Golf, potrivit datelor firmei de cercetare JATO. In acelasi timp, Volkswagen Polo este pe locul al doilea la vanzari si are cea mai mare crestere +27,7%), iar Peugeot 208 este masini din top 10 ale caror vanzari s-au prabusit cel mai mult -11,4%).

Specialisti romani participa, in Estonia, la cel mai mare exercitiu cibernetic al NATO din istorie

Cel mai mare exercitiu cibernetic din istorie organizat de Alianta Nord-Atlandica se desfasoara in aceasta saptamana in Estonia, eveniment la care participa si specialisti din Romania, transmite Mediafax.

Rusia detine un numar mai mare de interceptoare antiracheta decat Statele Unite, apreciaza un oficial de la Pentagon

Rusia dispune de un numar mai mare de interceptoare de rachete balistice decat Statele Unite, potrivit unui inalt oficial din cadrul Pentagonului, relateaza International Business Times.

Subiectele Zilei: Omul din spatele presedintelui ales dezvaluie de ce Klaus Iohannis a castigat alegerile; PSD propune personaje controversate la sefia CNI; Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie: 240 de miliarde de lei

De ce nu s-a mai mobilizat in turul II baronul inregistrat in timp ce pregatea aranjarea alegerilor pentru Victor Ponta. La putin timp dupa. O noua teapa romaneasca in strainatate. Cum au ajuns interlopii vasluieni studenti la Londra, desi n-au terminat nici liceul.

UE cere Washingtonului o mai mare implicare in negocierile pentru acordul de liber-schimb

Uniunea Europeana a cerut vineri Washingtonului ''mai multa implicare '' pentru relansarea negocierilor cu privire la un viitor acord de liber-schimb, transmite AFP, citat de Agerpres.

Nokia Lumia 730 face cel mai mare selfie din lume

Desi speram ca pasiunea globala pentru fenomenul selfie s-a mai domolit, imaginea de mai jos capturata cu un Nokia Lumia 730 demonstreaza ca m-am inselat. La modul general, selfie-ul a existat din totdeauna, desi nu cu acest nume. in ultimii ani insa respectivul termen, pe langa faptul ca a fost introdus in dictionarul Cambridge de limba engleza, a fost si abuzat in foarte multe situatii. De aceasta data este vorba de un nou record mondial construit in jurul selfie-ului. Dupa [].

Rezidentiat 2014 Peste 5.600 de candidati participa duminica la concurs. Cea mai mare concurenta, la medicina dentara

Peste 5. 600 de candidati s-au inscris pentru a ocupa unul dintre cele 3. 909 de locuri si posturi disponibile la concursul de rezidentiat care se va desfasura duminica, simultan, in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )