Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sentinta amanata in dosarul lui Bogdan Olteanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sentinta amanata in dosarul lui Bogdan Olteanu

Magistratii Tribunalului Bucuresti au finalizat, ieri, dosarul penal in care fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, este acuzat de trafic de influenta. Dupa incheierea dezbaterilor si pledoariilor finale, judecatorii au amanat pronuntarea sentintei la instanta de fond la data de 17 octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Bogdan Olteanu in dosarul mitei pe care ar fi primit-o de la Sorin Ovidiu Vintu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut joi, la Tribunalul Bucuresti, o pedeapsa maxima de 10 ani de inchisoare pentru fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, acuzat ca ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru numirea lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Instanta urmeaza sa se pronunte pe 17 octombrie.

DNA cere 10 ani inchisoare pentru Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenta

Un procuror de la DNA a cerut, joi, magistratilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea lui Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, la o pedeapsa maxima pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, respectiv 10 ani inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, relateaza Agerpres.

DNA cere 10 ani inchisoare pentru Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenta

Un procuror de la DNA a cerut, joi, magistratilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea lui Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, la o pedeapsa maxima pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, respectiv 10 ani inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Bogdan Olteanu, fostul presedinte al Camerei Deputatilor

Un procuror de la DNA a cerut, joi, magistratilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea lui Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, la o pedeapsa maxima pentru savarsirea infractiunii de.

Bogdan Olteanu, din nou in fata magistratilor. DNA cere 10 ani de inchisoare pentru fostul presedinte al Camerei Deputatilor

Bogdan Olteanu, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, ar putea executa pedeapsa maxima pentru trafic de influenta. Procurorii DNA au cerut Tribunalului Bucuresti pedeapsa de 10 ani de inchisoare pe numele.

DNA cere pedeapsa maxima pentru Bogdan Olteanu, in dosarul Delta

Un magistrat DNA a sustinut pledoaria finala in proces si a cerut in final condamnarea lui Olteanu l.

DNA cere 10 ani inchisoare pentru Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenta

Un procuror de la DNA a cerut, joi, magistratilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea lui Bogdan .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )