Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sentinta FINALA in dosarul lui Dragnea: Liderul PSD a intrat in boxa acuzatilor, a luat un scaun si... SOC TOTAL la inalta Curte! (FOTO)

B1 B1,
Sentinta FINALA in dosarul lui Dragnea: Liderul PSD a intrat in boxa acuzatilor, a luat un scaun si... SOC TOTAL la inalta Curte! (FOTO)

La inalta Curte de Casatie si Justitie are loc ultimul termen in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigarea la abuz in serviciu privind angajarile fictive de la DGASPC. continuă pe B1

Ultimul termen in dosarul lui Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns, in aceasta dimineata, la iCCJ, unde ar urma sa aiba loc ultimul termen in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intellectual, informeaza News. ro.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea / Liderul PSD a venit la nalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

Razboi total intre Dragnea si Iohannis. Ce pregateste liderul PSD

E razboi total intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis. A inceput o saptamana de foc pe scena poltica. Liderii PSD sunt chiar acum in sedinta pentru a discuta ce fac in legatura cu atacurile tot mai dese .

Membru in Comisia SRI: Dragnea se comporta ca un chelner, desi nu i-a cerut nimeni nici macar sa aduca meniurile. Ce ar urmari liderul PSD prin mutarea ambasadei din Israel

Un membru al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI intervine in scandalul mutarii ambasadei Romaniei din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. Deputatul USR Lucian Stanciu-Viziteu sustine ca liderul.

DNA, raspuns catre nalta Curte: SRI a furnizat informatii privind unele infractiuni n dosarul lui Dragnea / Acestea nu au fost folosite ca probe

Directia Nationala Anticoruptie DNA) precizeaza, intr-un raspuns transmis Instantei supreme, ca Serviciul Roman de Informatii SRI) a sprijinit cu informatii ancheta din dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in seviciu si instigare la fals intelectual, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )