Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sentinta in procesul fugii lui Omar Hayssam din Romania, peste doua saptamani.

România Liberă România Liberă,
Sentinta in procesul fugii lui Omar Hayssam din Romania, peste doua saptamani.

Sentinta in procesul celor ce i-ar fi inlesnit, in iunie 2006, fuga din Romania a sirianului Omar Hayssam, acuzat de implicare in rapirea a trei reporteri romani la Bagdad, va fi data peste doua saptamani, dupa ce luni acuzarea si apararea au sustinut pledoariile finale la Curtea de Apel Oradea, potrivit Mediafax. Procesul fugii lui Omar Hayssam din tara a luat sfarsit, luni, la Curtea de Apel Oradea, iar sentinta se va pronunta peste doua saptamani, termenul fiind anuntat de catre judecatorul . continuă pe România Liberă

Fuga lui Omar Hayssam din Romania: Luni au loc pledoariile finale in proces

Acuzarea si apararea vor sustine, luni, pledoariile finale la Curtea de Apel Oradea, in procesul celor ce i-au inlesnit in iunie 2006 fuga din Romania a sirianului Omar Hayssam, acuzat de implicare in rapirea a trei jurnalisti romani la Bagdad, relateaza Mediafax.

Zi importanta in procesul lui fugii lui Omar Hayssam din Romania. La Curtea de Apel Oradea au loc, astazi, pledoariile finale

Atat acuzarea cat si apararea isi vor sustine, astazi, de la ora 11. 00, la Curtea de Apel Oradea, ultimele pledoarii in procesul fugii sirianului Omar Hayssam. Ar putea fi ultimul termen al dosarului in care Hayssam este judecat pentru fuga din Romania.

Pledoariile finale in procesul celor ce i-au inlesnit lui Omar Hayssam fuga din Romania, ...

Acuzarea si apararea vor sustine, luni, pledoariile finale la Curtea de Apel Oradea, in procesul celor ce i-au inlesnit in iunie 2006 fuga din Romania a sirianului Omar Hayssam, acuzat de implicare in rapirea a trei reporteri romani la Bagdad, potrivit Mediafax. La sfarsitul lunii noiembrie 2007, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) i-au trimis in judecata pe Mustafa Tartoussi, Mukhles si Mahmoud Omar, pentru inlesnire a iesirii .

Income Magazine cu Adrian Maniutiu, cea mai urmarita emisiune de business din Romania

Income Magazine cu Adrian Maniutiu, emisiunea de business, after business si life style a Antenei 3, difuzata sambata, de la ora 13. 00, s-a clasat pe locul al doilea in topul tuturor televiziunilor din Romania,.

Demonstratie, in premiera, si show spectaculos al singurului hidroavion din Romania

Spectacol pe apa, in aer si pe pamant. Sute de oameni s-au strans sa aplaude un show incredibil in vestul Capitalei. Si au vazut in premiera o demonstratie a unicului hidroavion din Romania. Iar acrobatii.

Premierul solicita un studiu privind situatia ursilor din Romania. Braconierul care a decedat si-a cam cautat soarta

Premierul Victor Ponta va cere expertilor un studiu privind situatia ursilor din Romania. Autoritatile pregatesc si un recensamant al ursilor pentru a sti exact numarul exemplarelor din tara.

Cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania vor fi premiate in cadrul Galei Internetics 2012

Gala Internetics 2012, in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania, are loc pe 1 octombrie, orele 20. 00, la Opera Nationala Bucuresti.

Dan Diaconescu a plecat din Romania pentru doua zile: Patronul OTV a luat o cursa aeriana de Munchen

Semnarea contractului de vanzare-cumparare pentru Combinatul Oltchim intarzie si mai mult, intrucat castigatorul licitatiei, Dan Diaconescu, a plecat din Romania, luni dupa amiaza. Potrivit Mediafax,.

Subiectele Zilei: Capusa Voiculescu s-a ingrasat in regimul Basescu; Povestea vilei cu cea mai beton priveliste din Romania; Victor Ponta si Cristian Preda despre revizurea Constitutiei

Himenul la plic se vinde ca painea calda in tarile unde virginitatea e o comoara. O firma chinezeasca vinde himene artificiale la bucata, o inventie mai practica si mult mai. Micul gigant al vinului. Doctor in calculatoare, face vin, in stil traditional, intr-un sat din Romania, dupa ce s-a pensionat din domeniile de varf ale retelelor de internet in care a lucrat toata.

Probleme cu mailul pentru utilizatorii Blackberry din Romania

Serviciul de mail nu mai poate fi accesat de utilizatorii Balckberry din Europa din cauza unor probleme tehnice aparute vineri dimineata, in jurul orei 08. 45, pe un server, comunica site-ul Wall Stret Journal. Prin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )