Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sentinta ridicola pentru un barbat din Braila care a bagat in spital doi politisti: Le rup capul gaborilor!

Antena3 Antena3,
Sentinta ridicola pentru un barbat din Braila care a bagat in spital doi politisti: Le rup capul gaborilor!

Individul a fost condamnat pentru ultraj dupa ce a lovit cu bestialitate doi politisti chemati sa intervina la o sesizare, intr-un cartier din Braila. Politistii batuti au fost dusi la Ugente cu rani si leziuni la nivelul capului. Dupa un proces de aproape doi ani, agresorul a primit pentru fapta sa o sentinta ridicol de mica. continuă pe Antena3

Ce a putut sa faca un camatar din Braila. A depasit orice record

Camatar din Braila, record de inselaciuni si falsuri in acte. Este acuzat de savarsirea a 28 de fapte penale. Judecatorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile. Record de inselaciuni, falsuri in acte si camatorie comise de un barilean. Perchezitii domiciliare, 16 persoane audiate, bunuri confiscate Politistii din Braila au efectuat 16 perchezitii la persoane .

Un barbat din Vaslui si-a incendiat casele, desi are patru copii. Motivul halucinant pentru care a recurs la acest gest

Un barbat din Vasluii-a luat prin surprindere pe toti cunoscutii lui cu gestul extrem pe care l-a facut manat de furie, dupa ce partenera s-a de viata a decis sa puna capat relatiei pe care o aveau de.

Un barbat din Botosani a disparut dupa ce ar fi fost luat de o ambulanta in Franta

Un barbat din Botosani adisparut, dupa ce a fost luat de o ambulanta. Calin Sidor de 44 de ani se afla in Franta, intr-un autocar, cand a inceput sa se simta rau. Acesta a fost preluat de o.

Un barbat din Bacau a disparut fara urma in Berlin. Este cautat de familie si politisti de opt zile

Un barbat din Bacau plecat sa munceasa in Berlin este de negasit. Familia este disperata nestiind nimic de tanar de mai bine de opt zile. Lacatus Sorin Constantin in varsta de 21 de ani lucra de multi.

Ingredientul ieftin din bucatarie care iti da legume mari. Ce trebuie sa pui la radacina rosiilor pentru a rodi

Rosiile s-au scumpit si importurile cresc, asa ca multi dintre cei care aveau o bucata de pamant neexploatata au preferat sa o aduca la viata cu rasaduri de tomate. Pentru a avea si foloase de pe urma muncii, trebuie ceva documentatie. Pe langa sol si apa, factori principali, exista si un truc ce va ajuta .

Lovitura dura pentru medicul Razvan Tranca, care a facut amor cu o pacienta minora. Ce i-a facut sotia acum

Decizie finala si din partea sotiei, dupa ce autoritatile au adus deja un verdict, in 2010, in privinta celui mai mediatizat caz din acest secol. Doctorul Razvan Tranca s-a ales atunci cu o condamnare de 4 ani cu suspendare, dupa ce a violat-o si a incercat sa o omoare pe Andreea Mocanu, in 2007, o .

Pensii 2020. Lovitura pentru pensionarii din Romania. Ce se intampla cu banii lor

Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa de astazi, la Palatul Cotroceni, ca salariile profesorilor si punctul de pensie nu pot fi majorate in aceasta perioada pentru ca nu exista spatiu fiscal in conditiile in care masura ar impovara bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB. Trebuie asteptat momentul prielnic, care nu .

Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit

Fondurile de investitii si bancile din Uniunea Europeana care vor sa-si stabileasca o baza in Regatul Unit dupa Brexit trebuie sa aiba suficient personal de conducere pentru a putea fi adecvat supervizate, a anuntat miercuri Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA).

ISJ Bihor, denunt penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul profesorului din Oradea, care s-a filmat protestand impotriva mastii de protectie

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor a luata la cunostinta interventia regretabila a cadrului didactic din Oradea, care a protestat in timpul orelor impotriva purtarii mastii. ISJ a cerut liceului din.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )