Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sentinta in scandalul Dieselgate: fost sef Volkswagen, condamnat la inchisoare si plata unei amenzi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sentinta in scandalul Dieselgate: fost sef Volkswagen, condamnat la inchisoare si plata unei amenzi

Oliver Schmidt, fost membru in conducerea Volkswagen, a primit pedeapsa maxima din partea unei instante de judecata din SUA pentru implicarea in trucarea emisiilor din celebrul scandal Dieselgate. Neamtul a fost condamnat la 7 ani de inchisoare si. continuă pe Wall-Street Ro

UE isi inaspreste in sfarsit legislatia ca raspuns la scandalul Dieselgate

Legiuitorii UE au ajuns joi la un acord care urmeaza sa permita o consolidare a arsenalului legislativ european in domeniul omologarii vehiculelor - raspunsul Bruxellesului la doi ani dupa scandalul motoarelor trucate ale Volkswagen, relateaza AFP.

Gelu Diaconu, fost sef ANAF: PSD pregateste un memorandum prin care sa limiteze dreptul de a solicita restituirea taxei auto

PSD pregateste un proiect de memorandum prin care sa fie limitat dreptul de a solicita restituirea taxei auto, anunta Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, printr-o postare pe Facebook. Din pacate, va aduc din nou vesti proaste: PSD se pregateste sa bage in sedinta de guvern un proiect de memorandum prin care vrea sa legifereze nici mai mult, nici mai putin decat decaderea din dreptul de a solicita restituirea taxei auto pentru toti romanii care nu depun cerere pana la o anumita data!, scrie Gelu Stefan Diaconu.

Fost sef ANAF: PSD se pregateste sa limiteze dreptul romanilor de a solicita restituirea taxei auto

PSD pregateste un proiect de memorandum prin care sa fie limitat dreptul de a solicita restituirea taxei auto, sustine fostul sef ANAF, Gelu Diaconu. In laboratoarele PSD se pregateste blocarea.

Duica, fost sef CNADNR, audiat ca martor la DNA in dosarul Tel Drum

Cristian Duica, fost director general al CNADNR, a fost audiat luni la DNA, ca martor, in dosarul Tel Drum, informeaza Agepres.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )