Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senzatia Cori Gauff produce surpriza la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Senzatia Cori Gauff produce surpriza la Wimbledon

Intrata in istoria turneului de la Wimbledon pentru cea mai tanara prezenta pe tabloul principal in Era Open, Cori Gauff a furnizat marea surpriza in chiar ziua inaugurala a editiei din acest an. continuă pe Online Sport

VIDEO Cori Gauff (15 ani) isi traieste visul la Wimbledon: Scopul meu este sa castig turneul. Indiferent cu cine joc, vreau sa castig

La doar 15 ani, Cori Gauff a oferit o surpriza uriasa in primul tur la Wimbledon, reusind cea mai mare victorie a carierei chiar impotriva celei care ii este idol, Venus Williams 39 de ani), scor 6-4, 6-4. La conferinta de presa, tanara americanca a dezvaluit ca a plans pentru prima oara dupa o victorie si a precizat ca scopul sau la Wimbledon este sa castige trofeul.

Wimbledon: Schimbul de generatii - Cori Gauff (15 ani) a invins-o pe Venus Williams (39 ani); Pliskova si Svitolina, in turul doi (Rezultatele zilei)

Cori Gauff 15 ani, 313 WTA, venita din calificari), noua speranta a tenisului american, a invins-o pe Venus Williams 39 ani, cinci titluri la All England Club) si s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon. A fost 6-4, 6-4, dupa un meci care a durat o ora si 17 minute. Karolina Pliskova favorita 3), Elina Svitolina 8), Anastasija Sevastova 12) si Madison Keys 17) au obtinut victorii in doua seturi si continua competitia, in timp ce Aryna Sabalenka 10) si Marketa Vondrousova 16) au fost eliminate.

Cori Gauff, urcare incredibila in clasamentul WTA: Pe ce loc a ajuns dupa victoria fabuloasa cu Venus Williams

Tenisul feminin pare ca a gasit urmasa surorilor Williams, iar ceea ce s-a intamplat la Wimbledon 2019 intareste aceasta impresie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )