Libnet.ro
UNICEF

10:00

Senzatii tari pentru clientii unui mall din China: Patronii au montat un topogan in mijlocul complexului (VIDEO)

B1 B1,
Senzatii tari pentru clientii unui mall din China: Patronii au montat un topogan in mijlocul complexului (VIDEO)

Senzatii tari pentru clientii unui mall din China. Patronii complexului s-au gandit la o alternativa rapida de coborare si au montat un topogan in mijlocul complexului. Structura de peste 60 de. continuă pe B1

Silvio Berlusconi tentat sa vand clubul AC Milan unui grup de investitii din China

Ajunsa o echipa de pluton in Italia, AC Milan ar putea ajunge din vara in portofoliul unui grup de investitii din China, dupa cum se arata in presa peninsulara.

Incendiu la un magazin de artificii dintr-un mall din Moscova. Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost data disparuta

Cel putin o persoana a murit dupa un incendiu la un magazin de artificii dintr-un mall din Moscova. Martorii spun ca in zona s-au auzit mai multe explozii dupa care un incendiu a cuprins magazinul.

O studenta din China, obligata sa-si distruga telefonul, dupa ce a fost prinsa in timp ce il utiliza in timpul orelor (VIDEO)

Pedeapsa aspra pentru o studenta din China, pe care un profesor a prins-o in timp ce folosea telefonul in timpul orelor, transmite B1TV. Dascalul i-a cerut sa-si distruga singura mobilul, tra.

O furtuna de nisip a maturat o regiune din China, timp de 10 minute (VIDEO)

O furtuna de nisip a maturat o regiune din China, timp de 10 minute. intamplarea a fost surprinsa intr-un material video, iar in imagini se poate observa norul dens care se muta.

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

Baia Mare: Focuri de arma pentru aplanarea unui conflict intre 2 grupari sustinute de 150 de oameni

Politistii din Baia Mare au fost nevoti sa traga patru focuri de arma in plan vertical pentru aplanarea unui conflict izbucnit, sambata noaptea, intre doua grupuri de romi, care erau sustinute de circa 150 de persoane, unele dintre acestea aruncand cu pietre in masinile Politiei.

Nico Rosberg castiga Marele Premiu din China si-l egaleaza pe Michael Schumacher

Nico Rosberg a castigat, duminica, Marele Premiu de Formula 1 al Chinei cu plecare din pole position. Pilotul german a obtinut a treia victorie la rand in 2016 si ajunge la sase succese la rand, performanta prin care il egaleaza pe Michael Schumacher.

MFP va negocia cu BEI pentru contractarea unui imprumut de 300 de milioane de euro

Ministerul Finantelor Publice va negocia cu Banca Europeana de Investitii BEI) acordarea unui contract de finantare in valoare de 300 de milioane de euro pentru acoperirea partiala a contributiei bugetului de stat pentru investitiile de mediu cuprinse in axele 3,4 si 5 din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Stare de urgenta pentru salvarea unui presedinte terminat

Europa a rasuflat usurata cand, in urma unor jocuri politice murdare, Frontul National nu a obtinut victoria in alegerile regionale din Franta.

Coreea de Nord se pregateste pentru lansarea unui nou test nuclear

Serviciile secrete din Coreea de Sud au detectat semnale ca regimul nord-coreean ar pregati un nou test nuclear, a declarat presedintele sud-coreean, Park Geun-hye, citat de BBC News online. Oficialul sud-coreean.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )