Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sepp Blatter demisioneaza. Mircea Sandu: Retragerea lui nu ma surprinde. E bogat, avea 10 milioane de euro pe an

Adevărul Adevărul,
Sepp Blatter demisioneaza. Mircea Sandu: Retragerea lui nu ma surprinde. E bogat, avea 10 milioane de euro pe an

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, marti, ca nu este surprins de decizia lui Joseph Blatter de a demisiona din functia de presedinte al FIFA. continuă pe Adevărul

Mircea Sandu: Retragerea lui Blatter nu ma surprinde. Nu a obtinut avantaje financiare, nu va avea probleme cu legea

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat ca nu este surprins de decizia lui Joseph Blatter de a demisiona din functia de presedinte al FIFA.

Va avea de suferit nationala Romaniei din cauza realegerii lui Sepp Blatter la carma FIFA? Exista un precedent in acest sens, de pe vremea lui Mircea Sandu

Pentru prima oara in istorie, in urma realegerii previzibile a lui Sepp Blatter la carma forului mondial, Michel Platini ameninta ca UEFA va analiza posibilitatea iesirii de sub tutela FIFA, dar ia in calcul si boicotarea Cupei Mondiale din 2018.

Mircea Sandu il vede pe Luis Figo la conducerea FIFA

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat ca nu este deloc surprins de hotararea lui Sepp Blatter de a-si da demisia din functia de presedinte al FIFA.

Sepp Blatter, demisie de la sefia FIFA in urma unui scandal de coruptie

Elvetianul Sepp Blatter, in varsta de 79 de ani, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oara,.

Mircea Sandu a prevazut demisia lui Blatter. Cate milioane facea pe an seful FIFA!

Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), a spus ca el a prevazut demisia lui Joseph Blatter din functia de presedinte al FIFA. Fostul sef al FRF considera ca elvetianul trebuia sa faca pasul inapoi.

Ales pentru al cincilea mandat in fruntea FIFA, Sepp Blatter iese la atac: Nu a fost o coincidenta

Sepp Blatter, ales pentru al cincilea mandat la conducerea FIFA, acuza Statele Unite si Europa ca s-au coordonat in scandalul coruptiei si cererea demisiei sale. Nu a fost o coincidenta a spus Blatter,.

Sepp Blatter a decis sa paraseasca FIFA

Sepp Blatter, proaspat castigator al unui nou mandat de presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), a anuntat marti seara ca isi da demisia.

Sepp Blatter a demisionat de la conducerea FIFA

La doar cateva zile dupa ce a fost reales la conducerea FIFA, Sepp Blatter si-a dat demisia. El fusese reales pentru un al cincilea mandat, insa totul s-a intamplat in mijlocul unui scandal planetar privind.

Sepp Blatter a demisionat din functia de presedinte al FIFA

Elvetianul Sepp Blatter a demisionat astazi din functia de presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), potrivit Reuters.

Sepp Blatter, unul dintre ultimii dinozauri ai sportului mondial, si-a anuntat demisia de la sefia FIFA

Sepp Blatter si-a anuntat marti demisia de la presedintia Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), in urma numeroaselor scandaluri financiare si de coruptie care au afectat institutia, transmite AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )