Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sepsi - FCSB. Data la care va avea loc Finala Cupei Romaniei

B1 B1,
Sepsi - FCSB. Data la care va avea loc Finala Cupei Romaniei

Sepsi Sf. Gheorghe siFCSB sunt finalistele Cupei Romaniei. Confruntarease va disputa miercuri, 22 iulie 2020, de la ora 20:00, pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti. in semifinalele Cupei. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Spitalul Victor Babes din Timisoara a ajuns in situatia dificila de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2 (VIDEO)

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca unitatea medicala a ajuns in situatia de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu noul.

AEP a anuntat calendarul pentru organizarea alegerilor locale: Cand poate incepe strangerea de semnaturi si cand va avea loc campania electorala

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, vineri, calendarul pregatirii alegerilor locale din 27 septembrie. Astfel, incepand din data de 20 iulie, partidele, aliantele, candidatii independenti si.

Ministrul Sanatatii: Alegerile locale ar putea avea loc timp de doua zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu a exclus posibilitatea ca alegerile locale sa aiba loc in mai multe zile. Acesta a anuntat caguvernul ia in calcul un scenariu in care alegerile locale sa se.

Gala American Music Awards va avea loc anul acesta in luna noiembrie

ABC si Dick Clark Productions au anuntat ca editia 2020 a American Music Awards este programata pentru 22 noiembrie, insa nu au precizat deocamdata ce format va avea gala.

Concurenta record la Medicina: 3 candidati pe loc la admiterea din 26 iulie, care are loc in premiera la Romexpo, pentru a putea fi asigurata distantarea sociala

Record de inscrieri la admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, care are loc pe 26 iulie, la Romexpo. Concurenta este anul acesta de aproape 3 candidati pe loc, iar numarul total al celor inscrisi este mai mare decat in anii trecuti: 3. 326 de candidati pentru 1. 160 de locuri finantate de la buget si alte 292 cu taxa. Anul trecut, numarul total de candidati inscrisi a fost 3. 058, iar in 2018, la Medicina s-au inscris 2. 976 de candidati. Admiterea are loc in premiera la Romexpo, nu la UMF Carol Davila, asa cum se intampla in fiecare an, pentru ca s-a considerat ca in locatiile Romexpo poate fi respectata mai bine distantarea sociala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )