Libnet.ro
UNICEF

08:45

Serban Copot a devenit din nou tata

România Liberă România Liberă,
Serban Copot a devenit din nou tata

Cantaretul Serban Copot, cunoscut din trupa Animal X, a devenit, vineri, tata pentru a doua oara. Sotia sa, . continuă pe România Liberă

Serban Copot a devenit din nou tata

Unul dintre prezentatorii emisiunii iUmor, ce va avea premiera pe 3 aprilie, la Antena 1, Serban Copot, a devenit astazi tata pentru a doua oara. Sotia sa, Roxana, a adus pe lume cel de-al doilea.

Serban Copot a devenit din nou tatic! Artistul are o minunatie de baiat!

Serban Copot a devenit din nou tatic. In jurul orei 13, sotia lui, Roxana, a adus pe lume un baietel. Micutul a avut la nastere 3,200 kilograme si o lungime de 51 de centimetri.

Serban Copot, desen emotionant pe burtica sotiei inainte de nastere

Serban Copot traieste in prezent mari emotii intrucat saptamana aceasta sotia lui, Roxana, va aduce pe lume cel de-al doilea copil al lor. Artistul ii este aproape sotiei sale in fiecare moment, avand grija ca venirea pe lume a micutului sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Cocos iubeste din nou. Mircea Badea: Sincer sa fiu am crezut ca e vorba de Viorel si Oana Lis

Dorin Cocos a trecut peste divortul de Elena Udrea, precum si peste cel de Diana Robu si iubeste din nou! Si nu pe oricine. Cucerirea lui Dorin Cocos este o blonda pe nume Raluca, manechin de.

Liga I. Steaua castiga din nou in fata Viitorului Constanta

Steaua Bucuresti a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 3-1 2-0), sambata seara, la Ovidiu, intr-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Pentru campioana.

Becali, audiat din nou in dosarul lui Gabriel Popoviciu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi, sa admita cererea procurorilor DNA de il reaudia pe George Becali in dosarul in care omul de afaceri Gabriel Popovicu este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita in legatura cu retrocedarea unui teren din zona Baneasa, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )