Libnet.ro
UNICEF

15:45

Serban Nicolae ii cere demisia lui Frans Timmermans. Declaratiile au umplut paharul rabdarii. Ce il nemultumeste pe senatorul PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Serban Nicolae ii cere demisia lui Frans Timmermans. Declaratiile au umplut paharul rabdarii. Ce il nemultumeste pe senatorul PSD

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, i-a cerut demisia prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, pentru prestatia avuta in cadrul dezbaterii din Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European PE) privind situatia din. continuă pe Wall-Street Ro

Serban Nicolae cere demisia lui Frans Timmermans

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, i-a cerut demisia prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, pentru prestatia avuta in cadrul dezbaterii din Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European PE) privind situatia din Romania.

Serban Nicolae ii cere demisia lui Frans Timmermans

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, i-a cerut demisia prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, pentru prestatia avuta in cadrul dezbaterii din Comisia pentru libertati civile a.

Serban Nicolae cere demisia prim-vicepresedintelui Comisiei Europene: Te-ai acoperit deja de rusine. Demisioneaza, Frans Timmermans! Urgent!

Senatorul PSD Serban Nicolae cere, intr-o postare pe Facebook, demisia lui Frans Timmermans, dupa ce prim-vicepresedintele Comisiei Europene a criticat dur modificarile aduse legilor Justitiei de catre PSD-ALDE, avertizand ca CE nu va ezita sa aduca in fata instantei guvernul roman, daca regulile sunt incalcate.

Serban Nicolae, atac fara precedent la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene: Te-ai acoperit deja de rusine. Demisioneaza, Frans Timmermans!

Senatorul PSD Serban Nicolae cere demisia prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, dupa ce acesta a declarat luni coalitia PSD-ALDE pentru modificarile aduse legilor justitiei si a avertizat.

Serban Nicolae: Frans Timmermans, te-ai acoperit deja de rusine, demisioneaza urgent! Noi, in Romania, am mai vazut mentalitati ca a ta. in anii 50

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, ii cere prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, sa demisioneze urgent, sustinand ca declaratiile acestuia din Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European privind situatia din Romania au umplut paharul rabdarii. Parlamentarul PSD il acuza pe oficialul european ca ignora cu nonsalanta rele grave care deja s-au produs, abuzuri concrete, intamplate si dovedite.

Liviu Plesoianu, atac la Frans Timmermans: il detest!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, a declarat ca il detesta pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans pentru declaratiile facute in comisia LIBE. Nici macar cand am febra nu pot.

Tudorel Toader, raspuns-fulger pentru Frans Timmermans: I-am cerut si ii voi cere si maine sa depasim stadiul ingrijorarilor si sa discutam punctual

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, i-a raspuns imediat lui Frans Timmermans, presedintele Comisiei Europene, care s-a aratat ingrijorat de modificarile legislative din Romania. Ministrul spune ca in a.

VIDEO Viorica Dancila a discutat cu Frans Timmermans despre legile justitiei, protocoale si MCV. Premierul si-a exprimat dorinta ca dezbaterea din Parlamentul European sa fie argumentata si constructiva

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat marti, in cadrul intrevederii avute cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, dorinta ca dezbaterea de miercuri din plenul Parlamentului European, pe tema situatiei din Romania, sa fie argumentata si constructiva, transmite Guvernul intr-un comunicat. Potrivit sursei citate, printre subiectele abordate de cei doi au fost modificarile aduse legilor justitiei, protocoalele secrete, dar si evaluarile cuprinse in rapoartele MCV, despre care Dancila a spus ca acestea nu reflecta in intregime realitatea in domeniu.

Ce i-a spus Viorica Dancila lui Frans Timmermans

Premierul Viorica Dancila a avut marti, cu prilejul vizitei sale la Strasbourg, o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, context in care oficialul roman a subliniat necesitatea.

Tudorel Toader, dupa discutiile cu Frans Timmermans: A spus cu subiect si predicat faptul ca nici nu intra in discutia Articolul 7, pentru ca Romania este in alta situatie decat Ungaria si Polonia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti seara, ca dupa discutiile de la Strasbourg cu Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene a afirmat transat ca nu se pune problema.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )