Libnet.ro
UNICEF

16:31

Serban Nicolae: Nu cred ca poate fi vorba de o negociere in ceea ce o priveste pe Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae: Nu cred ca poate fi vorba de o negociere in ceea ce o priveste pe Viorica Dancila

Serban Nicolae a fost, luni, printre primii lideri PSD care a dat de inteles ca Viorica Dancila trebuie schimbata din fruntea PSD. Acesta a afirmat ca nu crede ca Viorica Dancila poate fi liderul pe care PSD. continuă pe Antena3

Serban Nicolae, mesaj transant: Nu cred ca poate fi vorba de o negociere in ceea ce o priveste pe Viorica Dancila

Serban Nicolae a fost, luni, printre primii lideri PSD care a dat de inteles ca Viorica Dancila trebuie schimbata din fruntea PSD. Acesta a afirmat ca nu crede ca Viorica Dancila poate fi liderul pe care PSD.

Serban Nicolae, despre Dancila: Mi-e greu sa cred ca e liderul pe care PSD il poate lua ca stegar, ca voievozii care ridicau palosul si duceau spre victorie

Senatorul Serban Nicolae a declarat luni la RFI ca in interiorul PSD este nevoie de o analiza foarte temeinica in urma alegerilor prezidentiale si da de inteles ca Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze de la sefia partidului. Mi-e greu sa cred ca este liderul pe care PSD il poate lua ca stegar, ca voievozii de odinioara, care ridicau palosul si duceau inainte spre victorie intreaga trupa, a adaugat acesta.

Serban Nicolae: Mi-e greu sa cred ca Dancila e liderul pe care PSD il poate lua ca stegar

Serban Nicolae considera ca acum, dupa alegerile prezidentiale, e nevoie de o analiza foarte temeinica, foarte serioasa, foarte des repetata, foarte de mult timp.

SERBAN NICOLAE: Calm si solidaritate, dragi colegi. Fruntea sus si mintea limpede

Senatorul PSD Serban Nicolae face o analiza a situatiei din partid dupa pierderea alegerilor prezidentiale, indemnand la calm si solidaritate, la sinceritate si onestitate. fara solutii-miracol, fara fuziuni-salvatoare si fara importuri de providentiali. in opinia sa, problemele PSD vin, insa, in cea mai mare parte din interior, unde trebuie cautate si solutiile, dar fara metehnele cumetriilor si ale ipocritelor sensibilitati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )