Libnet.ro
UNICEF

09:45

Serban Nicolae a demisionat din PSD: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Hotnews Hotnews,
 Serban Nicolae a demisionat din PSD: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Dupa ce nu a prins un loc pe lista PSD la alegerile parlamentare, senatorul Serban Nicolae a anuntat joi ca demisioneaza din partid. Nicolae sustine ca el ar fi trebuit sa fie recompensat pentru ceea ce a facut din calitatea de senator, iar eliminarea sa o compara cu scoaterea lui Gheorghe Hagi din echipa Romaniei, la cererea adversarilor. continuă pe Hotnews

Serban Nicolae demisioneaza din PSD, dupa ce nu a prins niciun un loc la alegerile parlamentare: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Senatorul Serban Nicolae a decis sa demsioneze din PSD, dupa ce nu a fost trecut pe lista la alegerile parlamentare. Amintim ca presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca nicio organizatie.

Serban Nicolae, dupa ce a demisionat din PSD: Candidez pentru un nou mandat de senator, din partea Partidului Ecologist Roman

Serban Nicolae, proaspat demisionat din PSD, anunta ca a decis sa candideze pentru un nou mandat de senator, din partea Partidului Ecologist Roman.

Bomba in politica romaneasca. A demisionat din PSD: nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Dupa ce nu a prins un loc pe lista PSD la alegerile parlamentare, senatorul Serban Nicolae a anuntat azi ca demisioneaza din partid. in plus, Serban Nicolae sustine ca acesta ar fi trebuit sa fie recompensat pentru tot ceea ce a facut in calitatea sa de senator, iar eliminarea sa o compara cu scoaterea lui .

Decebal Fagadau a demisionat din PSD, dupa ce a aflat ca a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al Constantei, social-democratul Decebal Fagadau, care a pierdut alegerile locale in favoarea candidatului PNL, a demisionat din PSD dupa ce a aflat, miercuri, ca a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar penal in care este acuzat de abuz in serviciu.

Serban Nicolae demisioneaza din PSD, dupa 30 de ani: Refuz sa accept ineptia ca partidul vrea sa lupte cu pandemia aducand medici in Parlament

Senatorul PSD Serban Nicolae a anuntat, joi, ca demisioneaza din partid dupa aproape 30 de ani, iar decizia sa era de asteptat dupa mesajul dat in urma cu o zi, cand nu s-a mai regasit pe listele formatiunii la alegerile parlamentare.

Serban Nicolae va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman

Serban Nicolae, care a demisionat din PSD a anuntat pe Facebook ca va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman PER).

Bocete in PSD din cauza listelor la alegeri. Serban Nicolae, Liviu Pop si Plesoianu pleaca din partid trantind usa

Liviu Plesoianu a demisionat din PSD dupa ce a ramas in afara listelor pentru parlamentare. Fostul ministru agramat al Educatiei, Liviu Pop, cunoscut ca genunche, e intr-o mare dilema politica: sa plece sau nu din partidul pe care l-a slujit, dar care acum i-a intors spatele. Serban Nicolae, unul dintre alesii care au masacrat legile Justitiei, a ramas si el pe dinafara si azi va face un anunt important pentru poporul PSD.

Serban Nicolae confirma ca va candida pentru un nou mandat de senator din partea Partidului Ecologist Roman

Serban Nicolae care a demisionat din PSD a anuntat joi pe Facebook ca va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman PER). El a adaugat ca alaturi de colegii de la PER. si in echipa cu Liviu Plesoianu, cu transparenta si onestitate ca intotdeauna vreau sa ofer electoratului din Bucuresti o alternativa politica de patriotism, legalitate, dreptate sociala si viata sanatoasa.

Finul Olgutei Vasilescu a demisionat din PSD. Radu Preda a plecat pentru ca a fost umilit in ultimul hal

Senatorul Radu Preda a demisionat din PSD dupa ce a aflat ca partidul din care a facut parte timp de 14 ani l-a trecut pe un loc de rezerva pe lista Camerei Deputatilor. Preda va candida acum pe locul 1 la Senatul Romaniei din partea PMP.

Surse. Serban Nicolae si deputatul AKM si-au dat demisia din PSD si devin ecologisti

Parlamentarii PSD Serban Nicolae si Catalin Radulescu AKM) au demisionat din partid si vor candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, sustin surse politice pentru Adevarul. Serban Nicolae si deputatul Mitraliera n-au mai prins loc pe listele PSD, fiind in dizgratia presedintelui Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3094 seconds )