Libnet.ro
UNICEF

23:45

Serban Nicolae, despre cazul Sorinei Pintea: Nu e vorba de omenie, de politete, de ingaduinta, ci de lege! Mai exact, de incalcarea legii

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae, despre cazul Sorinei Pintea: Nu e vorba de omenie, de politete, de ingaduinta, ci de lege! Mai exact, de incalcarea legii

Serban Nicolae a declarat ca s-a incalcat legea in cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii, atunci cand a fost transportata la spital purtand catuse la maini. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre situatia Sorinei Pintea: Pe langa lege, trebuie sa existe si omenie

Fostul premier Viorica Dancila reactioneaza in cazul Sorinei Pintea, criticand modul in care autoritatile au actionat atunci cand fostul ministru al Sanatatii a fost transportat de la Arestul Central al Ca.

Liderul PSD Maramures, despre suspendarea Sorinei Pintea: Prezumtia de nevinovatie trebuie respectata de catre justitie, nu de partidele politice (VIDEO)

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a facut precizari, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, cu privire la cazul Sorinei Pintea, ar.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri, ca institutia pe care o conduce s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea, fost ministru al Sanatatii, care a fost impinsa de un ofiter de politie in momentul in care a coborat din masina politiei si a intrat in policlinica.

Gabriela Firea: M-a surprins cazul Sorinei Pintea, insa nu ma sperie. Voi urmari ancheta

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, la Antena 3, ca nu o sperie cazul Sorinei Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA, la scurt timp dupa ce si-a anuntat candidatura la Primaria municipiului Baia Mare.

Marcel Vela: Am dispus sefului Politiei Romane sa faca o verificare a modului in care s-a actionat in cazul Sorinei Pintea(VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat miercuri ca a solicitat sefului Politiei Romane sa faca verificari cu privire la felul in care a fost tratata Sorina Pintea la transferul din Arestul.

Mihai Gadea: De ce acest spectacol in cazul Sorinei Pintea?

Mihai Gadea a comentat, marti, la Sinteza zilei, imaginile cutremuratoare cu fostul ministru Sorina Pintea, plangand in catuse, in timp ce era condusa in interiorul clinicii Ministerului Afacerilor Interne.

Victor Costache, despre cazul Sorina Pintea: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile

Victor Costache, ministrul interimar de al Sanatatii, a anuntat ca va discuta cu Marcel Vela, colegul sau de la Interne, astfel incat sa fie adaptate procedurile, pentru ca nu putem incatusa.

Informatii cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncata efectiv in zona flagrantului

Jurnalistul si social-democratul Liviu Alexa a facut dezvaluiri in cazul Sorinei Pintea. Acesta sustine ca geanta fostului ministru al Sanatatii a fost aruncata in zona flagrantului, iar Pintea nu ar fi pus mana pe nicio bancnota.

Medicul Monica Pop, despre cazul Sorinei Pintea: Acel moment de umilinta ingrozitoare il da cineva inapoi?

Monica Pop, prezenta in platoul Antena 3, a criticat dur modul in care a fost tratata Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, atunci cand a fost transportata din Arestul Central la Policlinica MAI.

Avocatul Poporului, Renate Weber, s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea: Ne-am adresat directorului Politiei si am cerut explicatii

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat ca institutia pe care o conduce s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii, dupa ce a fost transferata marti seara in catuse de la Arestul Central la Policlinica MAI.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )