Libnet.ro
UNICEF

07:31

Serban Nicolae: in forma actuala este un proiectul legii gratierii este absolut ineficient. Soarta presedintelui Comisiei juridice, decisa miercuri in sedinta Comitetului Executiv al PSD (VIDEO)

B1 B1,
Serban Nicolae: in forma actuala este un proiectul legii gratierii este absolut ineficient. Soarta presedintelui Comisiei juridice, decisa miercuri in sedinta Comitetului Executiv al PSD (VIDEO)

Soarta lui Serban Nicolae va fi decisa miercuri in sedinta Comitetului Executiv al PSD. Senatorul risca sa fie exclus din partid din cauza legii gratierii. Presedintele Comisiei Juridice din Senat a. continuă pe B1

Protest la Guvern fata de proiectul Legii gratierii care urmeaza sa fie votat luni in Senat, anuntat pentru duminica

Un protest fata de proiectul Legii gratierii care urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final este anuntat pe Facebook, pentru duminica, in Piata Victoriei din Capitala, de unde protestatarii ar urma sa plece in mars spre Palatul Parlamentui pentru a lipi pe zidul acestuia fotografii cu ei.

Un nou protest la Guvern fata de proiectul Legii gratierii, anuntat pentru astazi

Un protest fata de proiectul Legii gratierii care urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei din Capitala, de unde protestatarii intentioneaza sa plece in mars spre Palatul Parlamentui pentru a lipi pe zidul acestuia fotografii cu ei.

Serban Nicolae, reactie in scandalul legii gratierii: N-am putut sa facem o distinctie intre penali si corupti

Presedintele Comisiei juridice, senatorul Serban Nicolae, a vorbit, luni, despre amendamentele propuse de el la legea gratierii. N-am putut sa facem o distinctie intre penali si corupti. S-a.

Serban Nicolae (PSD): Daca am gratia mai multi, ar ramane bani pentru spitale sau scoli

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Serban Nicolae PSD), a declarat ca proiectul Legii gratierii, asa cum a fost adoptat de comisia pe care chiar el o conduce, este absolut ineficient si nu.

LIVE VIDEO FOTO Protest fata de legea gratierii in Capitala: Circa 700 de manifestanti au ajuns la Parlament. Jandarmii nu le-au permis sa marsaluiasca pe carosabil

Cateva sute de persoane protesteaza, pe ploaie, in Piata Victoriei din Capitala fata de proiectul legii gratierii. Majoritatea cu insigne cu mesajul Rezist in piept si cu umbrele, protestatarii striga DNA sa vina sa va ia, Nu vrem sa fim o natie de hoti, Nu scapati. 45 Se canta imnul si se tin ridicate telefoanele cu lanternele aprinse21. 36 Steagul Braziliei, printre cele prezente la protest. Scandare: Serban, venim sa te ciufulim!21. 27 Multimea de protestatari a ajuns in dreapta Parlamentului, in zona Izvor. Aici e un cordon de jandarmi si aici se opreste coloana. In aproximativ 700 de manifestanti, potrivit unei noi numaratori a reporterului HotNews. ro21. 20 Se striga Parlament penal, mars la tribunal, Cuib de hoti si de mafioti Sobolanii! Sobolanii!21. 18: Multimea ajunge intr-un colt al Palatului Parlamentului, langa Parcul Izvor. Zona Pietei Constitutiei este ocupata de un targ auto moto. 01: Multimea a ajuns in Piata Unirii. Cele doua scandari ale serii: Romania cere: fara gratiere! si Nu vrem sa fim o natie de hoti!.

VIDEO FOTO Protest fata de legea gratierii in Capitala: Circa 700 de oameni au manifestat de la Piata Victoriei la Parlament. Jandarmii nu le-au permis sa marsaluiasca pe carosabil

Cateva sute de persoane protesteaza, pe ploaie, in Piata Victoriei din Capitala fata de proiectul legii gratierii. Majoritatea cu insigne cu mesajul Rezist in piept si cu umbrele, protestatarii striga DNA sa vina sa va ia, Nu vrem sa fim o natie de hoti, Nu scapati. 55 Protestul se sparge. In fata Parlamentului mai sunt circa 150-200 de manifestanti21. 45 Se canta imnul si se tin ridicate telefoanele cu lanternele aprinse21. 36 Steagul Braziliei, printre cele prezente la protest. Scandare: Serban, venim sa te ciufulim!21. 27 Multimea de protestatari a ajuns in dreapta Parlamentului, in zona Izvor. Aici e un cordon de jandarmi si aici se opreste coloana. In aproximativ 700 de manifestanti, potrivit unei noi numaratori a reporterului HotNews. ro21. 20 Se striga Parlament penal, mars la tribunal, Cuib de hoti si de mafioti Sobolanii! Sobolanii!21. 18: Multimea ajunge intr-un colt al Palatului Parlamentului, langa Parcul Izvor. Zona Pietei Constitutiei este ocupata de un targ auto moto. 01: Multimea a ajuns in Piata Unirii. Cele doua scandari ale serii: Romania cere: fara gratiere! si Nu vrem sa fim o natie de hoti!.

LIVE VIDEO FOTO Protest fata de legea gratierii in Capitala: Circa 500 de manifestanti sunt in mars spre Parlament

Cateva sute de persoane protesteaza, pe ploaie, in Piata Victoriei din Capitala fata de proiectul legii gratierii. Majoritatea cu insigne cu mesajul Rezist in piept si cu umbrele, protestatarii striga DNA sa vina sa va ia, Nu vrem sa fim o natie de hoti, Nu scapati. Circulatia se desfasoara normal, lumea fiind adunata in centrul Pietei. 49: Numarul lor este acum de circa 500. Ei striga Jandarmeria apara hotia si Rusine, rusine sa va fie, Hotii, hotii19. 45: Manifestantii au plecat in mars spre Parlament. Ei merg in coloana, pe trotuar, pe Lascar Catargiu spre Romana19. 40: Manifestantii se pregatesc sa plece in mars spre Parlament. Ei striga Sa va gratiati nu ati fost votati19. 26: Numarul protestatarilor a urca la circa 400. Ploaia s-a mai oprit. Se scandeaza Va vedem si Uniti salvam toata Romania.

Aproximativ 700 de manifestanti sunt in mars spre Parlament

ACTUALIZARE 20:05 Aproximativ 700 de persoane marsaluiesc la aceasta ora spre Parlament, relateaza Hotnews. ro. *ACTUALIZARE 20:00 Numarul protestatarilor aflati in mars spre Palatul Parlamentului este acum de aproximativ 500 *ACTUALIZARE 19:50 Cateva sute de persoane au protestat, pe ploaie, in Piata Victoriei din Capitala fata de proiectul legii gratierii.

Aproximativ 700 de manifestanti au ajuns, in mars, la Parlament

ACTUALIZARE 21:48 Manifestantii au ajuns la Palatul Parlamentului Manifestantii care au protestat in aceasta seara in ploaie, in Piata Victoriei din Capitala, au ajuns la Palatul Parlamentului. *ACTUALIZARE 20:05 Aproximativ 700 de persoane marsaluiesc la aceasta ora spre Parlament *ACTUALIZARE 20:00 Numarul protestatarilor aflati in mars spre Palatul Parlamentului este acum de aproximativ 500 *ACTUALIZARE 19:50 Cateva sute de persoane au protestat, pe ploaie, in Piata Victoriei din Capitala fata de proiectul legii gratierii.

VIDEO FOTO Nou protest fata de legea gratierii in Capitala: Circa 700 de oameni au manifestat de la Piata Victoriei la Parlament. Jandarmii nu le-au permis sa marsaluiasca pe carosabil

Aproximativ 700 de persoane au participat duminica, in Capitala, pe o vreme ploioasa, la un nou protest fata de proiectul Legii gratierii, ce urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final. Manifestantii s-au adunat in Piata Victoriei, de unde au pornit apoi intr-un mars spre Parlament. Jandarmii nu le-a permis acestora sa se deplaseze pe carosabil si au facut cordon strans pentru a tine coloana de manifestanti pe trotuar. Dintre mesajele scandate de protestatari: Romania cere: fara gratiere!, Nu vrem sa fim o natie de hoti!, PSD, ciuma rosie, DNA sa vina sa va ia, Nu scapati, Parlament penal, mars la tribunal, Cuib de hoti si de mafioti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )