Libnet.ro
UNICEF

20:00

Serban Nicolae, reactie dupa ce a fost mazilit de Dancila: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Hotnews Hotnews,
 Serban Nicolae, reactie dupa ce a fost mazilit de Dancila: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Oamenii mici au doar satisfactii marunte, este reactia senatorului PSD Serban Nicolae, dupa decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l inlocui de la sefia grupului social-democratilor din Senat. continuă pe Hotnews

Robert Negoita ia in calcul sa plece din PSD dupa ce a fost suspendat de Dancila: Ma regasesc inspre deloc in aceasta formula

Suspendat pentru sase luni din partid de Viorica Dancila, Robert Negoita spune ca se gandeste chiar sa plece din PSD pentru ca, dupa iesirea din scena a lui Liviu Dragnea, schimbarea nu s-a dovedit a fi cea pe care si-o doreste el.

Serban Nicolae, atac la Dancila dupa ce a fost inlaturat de la sefia senatorilor PSD: Tusea si Junghiul. Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Serban Nicolae, inlaturat de Comitetul Executiv din functia de lider al grupului PSD din Senat, reactioneaza joi pe Facebook spunand ca oamenii mici au doar satisfactii marunte. Serban Nicolae a fost criticat in CEX chiar de presedintele PSD Viorica Dancila.

Serban Nicolae, prima reactie dupa mazilirea sa: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Serban Nicolae va fi inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis Comitetul Executiv al PSD. Senatorul PSD reactioneaza sarcastic pe Facebook. Oamenii mici au.

Serban Nicolae, dupa ce a fost demis: TUSEA SI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Serban Nicolae reactioneaza dur dupa ce a fost indepartat de la sefia grupului PSD din Senat. Social-democratul urmeaza sa fie inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu, senator de Mehedinti si vicelider al grupului se.

Manifestari de sofer de taxi. Gestul lui Serban Nicolae, dupa ce Dancila l-a schimbat din functie

Comitetul Executiv al PSD a decis sa il inlocuiasca pe Serban Nicolae cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat. Viorica Dancila a intrat imediat in vizorul lui Serban Nicolae dupa decizia de a-l schimba din functie. Senatorul a reactionat pe contul personal de Facebook. Serban Nicolae a reactionat, dupa ce Viorica Dancila .

Primele decizii ale Vioricai Dancila ca sef PSD: Robert Negoita, suspendat sase luni din partid, Serban Nicolae nu mai e lider de grup la Senat

Robert Negoita va fi suspendat din PSD pentru sase luni, iar Serban Nicolae nu va mai fi liderul senatorilor social-democrati. Deciziile au fost luate, miercuri seara, in sedinta informala a Comitetului Executiv, sub comanda Vioricai Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic .

Decizie finala: PSD si ALDE il sustin pe Mugur Isarescu la sefia BNR. Miercuri e votul. Senatorii PSD s-au razgandit dupa ce Serban Nicolae a pierdut la Congres

Coalitia PSD-ALDE il va sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia Bancii Nationale. Decizia a fost luata azi de Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Senatorii PSD, s-au opus in prima faza, dar s-au razgandit, dupa ce liderul revoltei, Serban Nicolae, a pierdut clar la Congres in fata Viorica Dancila, sustin surse politice pentru Adevarul. Votul pentru Mugur Isarescu e programat miercuri.

SERBAN NICOLAE, DUPA DECIZIA CEX: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Senatorul Serban Nicolae a reactionat pe Facebook dupa decizia de a fi inlocuit de la conducerea grupului PSD din Senat, el spunand ca oamenii mici au doar satisfactii marunte.

Cad primele capete in PSD dupa Congres: Serban Nicolae nu mai e liderul senatorilor. Negoita, suspendat 6 luni din partid

Serban Nicolae, unul dintre adversarii premierului Viorica Dancila, nu va mai fi liderul senatorilor PSD incepand din toamna. Vicepresedintele PSD Robert Negoita, alt critic al Vioricai Dancila, a fost suspendat pentru sase luni din partid, timp in care nu va mai putea vota in CEX. Deciziile au fost luate intr-un CEX informal al partidului, la Vila Lac, potrivit unor surse politice.

Liviu Plesoianu, reactie dura la decizia din CEx: Mazilirea lui Serban Nicolae e o mare mizerie

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a criticat decizia CEx de astazi care vizeaza inlaturarea lui Serban Nicolae din fruntea senatorilor social-democrati. Ati savarsit azi o mare mizerie: mazilirea lui Serb.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )