Libnet.ro
UNICEF

16:30

Serban Nicolae si-a dat demisia de la sefia Comisiei Juridice a Senatului

B1 B1,
Serban Nicolae si-a dat demisia de la sefia Comisiei Juridice a Senatului

Social-democratul Serban Nicolae si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei Juridice din Senat. Informatia a fost confirmata chiar de el, pentru dcnews. ro. in urma cu o zi, Nicolae a avut un. continuă pe B1

Serban Nicolae a anuntat ca isi da demisia de la sefia Comisiei juridice

Senatorul PSD Serban Nicolae a anuntat pe un grup al PSD ca renunta la sefia Comisiei juridice din Senat. Acesta i-a criticat, luni, pe colegii raspunzatori de strangerea voturilor pentru trecerea motiunii de cenzura initiata de social-democrati.

Serban Nicolae isi da demisia de la sefia Comisiei juridice

Senatorul PSD Serban Nicolae a anuntat pe un grup al PSD ca renunta la sefia Comisiei juridice din Senat. in urma cu o zi Nicolae i-a criticat pe colegii raspunzatori de strangerea voturilor pentru trecerea motiunii de cenzura.

Serban Nicolae demisioneaza de la conducerea Comisiei Juridice din Senat

Serban Nicolae isi da demisia din functia de presedinte al Comisiei Juridice din Senat. El a confirmat demisia, dar nu a spus care este motivul plecarii de la sefia comisiei, scrie g4media.

Serban Nicolae a demisionat din functia de presedinte al Comisiei Juridice Senatorul PSD vrea sefia Senatului

Senatorul PSD Serban Nicolae si-a anuntat colegii marti, ca a demisionat din functia de presedinte al Comisiei Juridice din Senat. Demisia acestuia apare in prima zi a sesiunii ordinare cand se alege o noua conducere a Parlamentului. De altfel, Serban Nicolae este nemultumit de faptul ca partidul sau nu-l sustine pentru postul de presedinte al Senatului.

Primele maraieli in PSD dupa esecul motiunii. Serban Nicolae: O mare si nescuzabila rusine; Codrin Stefanescu: A fost un mare fasss, Marcele!

Senatorul PSD Serban Nicolae considera o mare si nescuzabila rusine faptul ca partidul nu a reusit sa intruneasca cvorumul pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban. La randul sau, fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu afirma ca a fost un mare fasss.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a dat demisia dupa ce a avut o intilnire cu interlopii

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a anuntat, marti, demisia din functia de inspector genera.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )