Libnet.ro
UNICEF

16:30

Serban Pavlu, atac la Guvernul PSD: Vorbesc mai prost ca Iliescu si fura mai pe fata ca Nastase VIDEO

Playtech Playtech,
Serban Pavlu, atac la Guvernul PSD: Vorbesc mai prost ca Iliescu si fura mai pe fata ca Nastase VIDEO

Actorul Serban Pavlu, cunoscut si pentru rolul din serialul Umbre, da startul campaniei gatacugluma. El a postat pe Facebook un clip in care ataca in termeni duri guvernarea PSD. Actorul Serban Pavlu a postat pe Facebook un clip critic la adresa guvernarii PSD. El s-a folosit de hashtag-ul gatacugluma pentru a ironiza meme-urile si mesajele [] . continuă pe Playtech

VIDEO VIRAL Serban Pavlu, cel mai dur si puternic indemn la vot: Daca ies tot astia,noi suntem cei mai prosti si avem timp sa facem meme pe Facebook

Actorul Serban Pavlu transmite unul dintre cele mai dure si puternice indemnuri la vot. Pe langa criticile aspre si fara ocolisuri la adresa actualilor guvernanti, el are un mesaj clar si pentru cei care se plang ca nu au cu cine sa voteze si subliniaza ca doar revolta si glumitele pe Facebook nu vor ajuta in niciun fel Romania.

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, in conditiile in care Romania avea termen pana pe 6 mai sa se inscrie pentru a gazdui nou-infiintata autoritate, sustine europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan.

Siegfried Muresan: Guvernul PSD-ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan acuza Guvernul ca refuza sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, executivul nedepunand o candidatura in acest sens.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2005 seconds )