Libnet.ro
UNICEF

09:15

Serena Williams a abandonat cu probleme la Wuhan

Online Sport Online Sport,
Serena Williams a abandonat cu probleme la Wuhan

Dupa ce Simona Halep parasise turneul din China in primul meci al zilei programat pe arena centrala, cateva ore mai tarziu a venit randul liderei mondiale Serena Williams sa iasa prematur din competitie. continuă pe Online Sport

VIDEO WTA Wuhan: Serena Williams a abandonat in turul doi, din cauza problemelor medicale

Serena Williams a abandonat in turul doi al turneului WTA de la Wuhan, liderul mondial acuzand probleme de sanatate. La scorul de 6-5 in favoarea sa in meciul cu Alize Cornet urma la serviciu), jucatoarea din SUA nu a mai putut continua disputa, avand, printre altele, febra destul de mare.

Serena Williams a abandonat cu probleme bizare la Wuhan (video)

Dupa ce Simona Halep parasise turneul din China in primul meci al zilei programat pe arena centrala, cateva ore mai tarziu a venit randul liderei mondiale Serena Williams sa iasa prematur din competitie.

Surprizele continua la Wuhan: Serena Williams a abandonat in turul al doilea

Serena Williams, numarul 1 mondial si principala favorita, a abandonat in turul al doilea al turneului de tenis de la Wuhan. Americanca ar putea rata si China Open, de categorie Premier Mandatory, de saptamana viitoare.

Un nou caz Serena Williams. Americanca a abandonat meciul cu Alize Cornet, acuzand probleme medicale

Liderul mondial al circuitului feminin de tenis, Serena Williams, s-a retras din cadrul turneului de la Wuhan China), la finalul primului set al meciului cu Alize Cornet.

VIDEO Un nou caz Serena Williams. Americanca a abandonat meciul cu Alize Cornet si a iesit cu greu de pe teren

Liderul mondial al circuitului feminin de tenis, Serena Williams, s-a retras din cadrul turneului de la Wuhan China), la finalul primului set al meciului cu Alize Cornet.

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2 Debut perfectde partida; 0-2

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul II Muguruza reuseste breakul chiar in debutul setului si conduce cu 2-087% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciuSetul I: 6-2 Jucatoarea noastra castiga relativ lejer primul set dupa 35 de minute. Primul serviciu, jocul de picioare si deplasarea pe fundul terenului au fost principalele arme ale Simonei in fata jucatoarei care a eliminat-o pe Serena Williams la Roland Garos.

ANALIZA Cinci motive pentru care Simona Halep nu se regaseste

Turneul de la Wuhan a ramas luni fara primele doua favorite: Serena Williams si Simona Halep. Daca americanca s-a retras de pe teren din cauza unui virus, Simona a fost invinsa clar, cu 2-6, 6-2, 6-3, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 22 WTA.

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2; 2-6 Urmeaza setul decisiv 3-3

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul III 3-2 pentru Halep care da semne ca revine la forma aratata in debutul joculuiSimona reuseste rebreak-ul imediat si egaleaza, 2-2. Partida este aprig disputata, aprope fiecare game fiind impins dupa 40-40Muguruza reuseste break-ul, 2-1, si situatia pare tot mai grea pentru Halep care a coborat mult nivelul joculuiSimona este la serviciu. 1-0 cu emotiiSetul II Muguruza castiga clar al doilea set, 6-2. Simona a servit si a returnat slab87% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciu in setul 1. Procentul a scazut la 36% in setul secund.

Simona Halep a fost eliminata in turul doi la turneul de la Wuhan

Simona Halep a pierdut primul meci disputat dupa eliminarea de la US Open, fiind invinsa in turul doi al turneului de la Wuhan. Romanca, a doua favorita a concursului dotat cu premii de 2,44 milioane de dolari, a.

Simona Halep, eliminata de Muguruza, in turul doi la Wuhan

Simona Halep a suferit a doua infrangere consecutiva, dupa eliminarea de la US Open. Numarul doi mondial a pierdut in fata jucatoarei Garbine Muguruza Spania) cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3, in turul al doilea al turneului de la .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )