Libnet.ro
UNICEF

16:15

Serena Williams, COMPLET GOALA! Imaginile cu care si-a SOCAT fanii: O fac pentru toate femeile din intreaga lume (VIDEO)

B1 B1,
Serena Williams, COMPLET GOALA! Imaginile cu care si-a SOCAT fanii: O fac pentru toate femeile din intreaga lume (VIDEO)

Serena Williams, fostul lider mondial din tenisul feminin, si-a socat fanii dupa ce a incarcat pe un cont de Instagram un video in care apare complet dezbracata. in descrierea postarii de pe contul de Instag. continuă pe B1

Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

Simona Halep nu ii da castig de cauza Serenei Williams in scandalul de la US Open care a socat lumea tenisului. Liderul WTA a precizat ca nu exista nicio diferenta intre regulile pentru barbati si ce.

VIDEO Serena Williams s-a dezbracat pentru o campanie dedicata femeilor din toata lumea

Serena Williams nu va mai juca tenis pana la finalul acestui an, dar a acceptat sa apara intr-o campanie care se adreseaza femeilor din toata lumea.

Simona Halep, despre incidentul provocat de Serena Williams: Nu vad nicio diferenta ntre regulile pentru barbati si femei, cred ca arbitrii si fac doar treaba

Aflata la Beijing unde va participa la turneul China Open, de categorie Premier Mandatory, Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la CNN despre incidentul provocat de Serena Williams in finala de la US Open. Nu vad nicio diferenta intre regulile pentru barbati si cele pentru femei si cred ca arbitrii de scaun doar isi fac treaba, a precizat liderul ierarhiei WTA.

Sinteza zilei. Imaginile care i-au emotionat pe romani

Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, imaginile zilei, unele dintre cele mai emotionante momente ale anului, eveniment urmarit in direct la Antena 3 de milioane de romani. Este vorba despre.

ADEVARUL a iesit la iveala! Delia a fost surprinsa cu un COPIL in brate. IMAGINILE care au dat-o de gol

Delia este genul de cantareata care pare departe de a nutri vreun sentiment pentru cineva! Pe scena, vedeta se prezinta relaxata, fara sa ii pese de nimic, piesele ei, aproape toate au cate un mesaj, de la.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )