Libnet.ro
UNICEF

16:45

Serena Williams, decizie radicala. Mare avantaj pentru Simona Halep

Playtech Playtech,
Serena Williams, decizie radicala. Mare avantaj pentru Simona Halep

Serrena Williams a fost eliminata anul trecut, in turul al treilea la cel de-al doilea turneu de Grand Slam. La editia din acest an a Roland Garros, aceasta ar putea sa nu participe. Serena Williams, decizie radicala. Mare avantaj pentru Simona Halep Patrick Mouratoglou, antrenorul jucatoarei americane, spune ca aceasta va fi nevoita sa aleaga . continuă pe Playtech

Brigitte Pastrama, decizie radicala. Cati bani castiga dupa casnicia cu Ilie Nastase

Brigitte Pastrama si-a scos la vanzare apartamentul de lux, achizitionat in timpul casniciei cu Ilie Nastase, despre care se spune ca l-ar fi primit cadou de la fostul tenismen, pentru a-i da bani fiului sau. Brigitte Pastrama, decizie radicala dupa scandalul cu fiul ei Brigitte Pastrama a scos la vanzare apartamentul de lux achizitionat in .

Decizie radicala. Masti de protectie peste tot in spatiile publice

Decizie de ultima ora! Mastile de protectie vor deveni obliatorii in spatiile publice, dupa ce masurile au fost relaxate total, lucru ducand la cifre mari de infectare. Unde se petrece acest lucru si care este strategia oficialilor? Masti de protectie inclusiv in spatiile publice Boris Johnson a anuntat noi masuri pentru britanici, dupa ce autoritatile .

EXCLUSIV Ce se intampla cu ucigasul Larisei Chelaru, la un an dupa ce a fost eliberat conditionat. Decizie radicala, dupa ce a ajuns sa aiba si el un copil si propria lui familie

In urma cu cateva zile, ucigasul Larisei Chelaru a scapat, definitiv, si de eliberarea conditionata, ispasindu-si pedeapsa. Playtech. ro a aflat care sunt planurile de viitor ale lui Robert Ciobanu si din ce intentioneaza sa isi castige existenta. A rapit, violat si ucis o fetita de 8 ani in 2005, sotii Chelaru mergeau la politie pentru .

Dani Mocanu, decizie radicala. Anuntul facut in urma cu putin timp

Dani Mocanu a reusit sa-si surprinda fanii serios de data asta. Ce decizie a luat cunoscutul cantaret de manele si cum i-a anuntat pe cei care il urmaresc in mediul online? Dani Mocanu, decizie radicala. Ce anunt a facut cantaretul? Cunoscutul cantaret de manele este mai hotarat decat niciodata sa isi schimbe viata. Acesta si-a .

Schimbare radicala de look pentru Cristina Siscanu. Oamenilor nu le-a venit sa creada

De cand a acceptat sa intre in competitia Bravo, ai stil! Celebrities, Cristina Siscanu experimenteaza din ce in ce mai mult, inclusiv din punct de vedere vestimentar. De aceasta data, insa, nu a mai fost vorba de haine, ci de podoaba capilara. Fosta prezentatoare TV a incercat o noua coafura, dar si o noua culoare .

Deutsche Bahn a comandat 30 de trenuri de mare viteza pentru un miliard de euro

Operatorul feroviar german Deutsche Bahn a anuntat astazi ca va investi un miliard de euro pentru a achizitiona noi trenuri de mare viteza ICE, in pofida pandemiei de coronavirus care i-a afectat activitatea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )