Libnet.ro
UNICEF

12:00

Serena Williams, printesa razboinica - Fostul lider WTA este n turul trei la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams, printesa razboinica - Fostul lider WTA este n turul trei la Roland Garros

A avut publicul la picioare tot meciul, iar daca au existat impartiali acesti au fost convinsi de atitudinea ei: implicata, cu foame de rezultate si cu o emotie transmisa parca mai bine de cand a devenit mama. Serena Williams 451 WTA) a fost impinsa practic de la spate de spectatorii de pe Chatrier, victoria fostului lider mondial impotriva lui Ashleigh Barty 17 WTA) venind in special datorita agresivitatii si implicarii superioare in momentele importante 3-6, 6-3, 6-4). Povestea de iubire dintre Serena si Roland Garros continua: este in turul trei la Paris. continuă pe Hotnews

VIDEO Serena Williams, echipamentul si viteza de joc - Americanca este n turul doi la Roland Garros

Daca a fost ceva revolutionar la revenirea Serenei Williams pe Chatrier dupa o pauza de doi ani) acesta a fost echipamentul, cei de la Nike propunand pentru fostul lider mondial o varianta pe corp. Revenind la meciul in sine, disputa americancei cu Pliskova Kristyna si nu Karolina) a fost una fara un ritm grozav, cu destule erori de ambele parti si cu carente mari aratate de americanca in ceea ce priveste deplasarea capitol la care nici adversara nu a stat vreodata grozav). Dupa o ora si 45 de minute, Serena s-a impus in doua seturi, scor 7-64), 6-4, obtinand astfel biletul pentru turul al doilea.

FOTO Aparitie socanta: cum s-a imbracat Serena Williams la Grand Slamul de la Paris

Serena Williams a revenit la un Grand Slam dupa ce dat nastere fiicei sale . Fostul lider mondial a socat cu outfitul ei, care a starnit numeroase reactii.

Revenire spectaculoasa intr-un meci dificil pentru Serena Williams. Americanca, in turul III la Roland Garros

Serena Williams a reusit sa se califice in turul al treilea la Roland Garros, primul Grand Slam la care participa dupa revenirea in circuit.

Roland Garros: Venus si Serena Williams s-au calificat n turul doi al probei de dublu

Surorile Venus si Serena Williams s-au calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Adevaratul motiv pentru care Serena Williams a imbracat un costum negru la Roland Garros

Americanca Serena Williams are impresia de a fi o super-eroina in noua sa tinuta - combinezon negru si centura roz - care i-a purtat noroc marti la revenirea sa la turneul de la Roland Garros si care.

Serena Williams, aparitie de senzatie la Roland Garros. A dat in mintea copiilor!

Revenita la Paris intr-o competitie de Mare Slem la jumatate de an dupa ce a dat nastere primului ei copil, Serena Williams a ales o tinuta speciala pentru confruntarea cu Krystina Pliskova.

Lasati-o sa joace DEZBRACATA! Kristyna Pliskova provoaca un SCANDAL URIAS dupa meciul cu Serena Williams de Roland Garros

Serena Williams a purtat un echipament bizar in primul meci de la Roland Garros, dar a reusit sa o invinga pe adversara ei, Kristyna Pliskova, cu scorul de 7-6, 6-4. La finalul partidei, cehoaica a criticat.

Lasati-o sa joace DEZBRACATA! Kristyna Pliskova provoaca un SCANDAL URIAS dupa meciul cu Serena Williams de la Roland Garros

Serena Williams a purtat un echipament bizar in primul meci de la Roland Garros, dar a reusit sa o invinga pe adversara ei, Kristyna Pliskova, cu scorul de 7-6, 6-4. La finalul partidei, cehoaica a criticat.

FOTO De ce a ales Serena Williams sa evolueze intr-un costum ciudat la Roland Garros. Americanca si-a explicat gestul

Serena Williams s-a califiact in turul secund al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Kristina Pliskova, intr-un meci in care a impresionat si prin tinuta adoptata.

Fostul lider UNPR Valeriu Steriu pleaca din PMP si revine in PSD

Fostul lider UNPR Valeriu Steriu anunta ca pleaca din PMP si revine in PSD, partid pe care l-a parasit in anul 2009 pentru UNPR. in lumina evenimentelor si declaratiilor publice din ultimul timp, ma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )