Libnet.ro
UNICEF

19:15

Serena Williams recunoaste superioritatea Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
Serena Williams recunoaste superioritatea Simonei Halep

La infrangeri Serena Williams este o jucatoare care priveste lucrurile doar din punctul sau de vedere. Nu am jucat eu bine, nu am prins o zi buna si asa mai departe. Dupa infrangerea suferita in fata Simonei Halep pana si Serena a renuntat la sabloanele de mai sus. continuă pe Online Sport

Cum a comentat Serena Williams infrangerea dura primita de la Halep

Liderul mondial WTA, Serena Williams, a laudat-o pe Halep dupa ce romanca i-a administrat cea mai dura infrangere din cariera, la Turneul Campioanelor. Cred ca e cel mai bun meci din cariera ei, abia astept sa-mi iau revansa, a spus, printre altele, Serena.

Serena Williams: Halep m-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc special pentru ea

Serena Williams a recunoscut superioritatea Simonei Halep, in fata careia a pierdut fara drept de apel, scor 0-6, 2-6 la Turneul Campioanelor de la Singapore, si a declarat ca abia asteapta urmatorul meci.

Serena Williams la cea mai grea infrangere din cariera

Pentru Serena Williams meciul cu Simona Halep de la Turneul Campionelor nu va fi uitat prea usor sau poate chiar niciodata.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Simona Halep, elogiata in presa internationala. Serena Williams a fost spulberata, umilita si distrusa

Victoria Simonei Halep asupra liderului clasamentului WTA, Serena Williams, nu a ramas fara ecou in presa internationala, care a descris infrangerea americancei in moduri care mai de care mai plastice. Potrivit.

Serena Williams, pe Twitter: Pe scurt, Simona a jucat grozav. Good Job and Good luck!

Numarul unu mondial la tenis feminin, americanca Serena Williams a postat pe contul sau de Twitter un scurt mesaj dupa ce a pierdut fara drept de apel in fata romancei Simona Halep 6-0, 6-2). Pe scurt, Simona a jucat grozav. Buna treaba si mult succes!, a spus Williams care nu a mai pierdut un set la zero din mai 2013. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Serena Williams se va juca miercuri, de la ora 11:00

Meciul Simonei Halep locul 4 WTA) cu Serena Williams locul 1 WTA) de la Turneul Campioanelor va avea loc miercuri, de la ora 11:00 ora Romaniei). Partida de la Singapore va fi LiveText pe HotNews. ro.

Serena Williams o invinge pe Ana Ivanovic in grupa Simonei Halep

Lidera mondiala Serena Williams a respectat calculele hartiei si a castigat, luni, partida inaugurala de la Turneul Campioanelor.

Banciu, dupa victoria Simonei Halep: Serena poate a baut, poate a facut sex

Jurnalistul Radu Banciu, recunoscut pentru reactiile sale acide si directe, a urmarit meciul in care Simona Halep a demolat-o pe Serena Williams.

Joaca formidabil! Simona Halep o invinge pe Serena Williams in doua seturi

Asa e in tenis: victorie savuroasa a Simonei Halep in doua seturi!.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )