Libnet.ro
UNICEF

18:00

Serena Williams s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentari la genunchiul stang

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentari la genunchiul stang

Serena Williams, campioana de opt ori la Miami, s-a retras din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory, acuzand o accidentare la genunchiul stang, informeaza wtatennis. com. continuă pe Hotnews

Digisport Adversara Simonei a fost interzisa la US Open din cauza greutatii

Simona Halep o va intalni pe Taylor Townsend, in aceasta noapte, in jurul orei 01:00, in turul 2 de la Miami, turneu transmis in direct de Digi Sport. Sportiva ajunsa la 22 de ani a avut parte de probleme mari in circuit, cu aproape 7 ani in urma.

Lovitura dupa lovitura: Serena Williams, out de la Miami Open! Ce a declarat si ce risca americanca de 37 de ani

Organizatorii de la Miami Open sufera, atunci cand se uita la tabloul principal. Iar asta deoarece, vedetele turneului au iesit, pe rand, dupa un weekend groaznic din punct de vedere al marketingului.

Lovitura dupa lovitura: Serena Williams, out de la Miami Open. Ce a declarat si ce risca americanca de 37 de ani

Organizatorii de la Miami Open sufera atunci cand se uita la tabloul principal: vedetele turneului au iesit, pe rand, dupa un weekend groaznic din punct de vedere al marketingului.

Meciul Begu - Andreescu din primul tur la Miami Open amanat pentru joi din cauza ploii

In aceasta noapte de la 1:30 ar fi trebuit sa transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open. Ploia a dat peste cap programul si toate partidele ramase de disputat au fost reprogramate pentru joi. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open (dupa 21:00)

Ploaia a amanat inceputul meciului dintre Irina Begu si Bianca Andreescu pentru joi seara. Partida ar fi trebuit sa se dispute miercuri, dar a fost reprogramat din cauza conditiilor meteo. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open

Ploaia a amanat inceputul meciului dintre Irina Begu si Bianca Andreescu pentru joi seara. Partida ar fi trebuit sa se dispute miercuri, dar a fost reprogramat din cauza conditiilor meteo. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open (joi, 1:30)

In aceasta noapte de la 1:30 transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open.

Serena Williams s-a alaturat Tinder-ului feminist si investeste in startup-uri fondate de femei

Tenismena americana Serena Williams, care are o avere estimata la 180 de milioane de dolari, a devenit actionar la Bumble, o aplicatie de relatii supranumita Tinder-ul feminist, iar acum s-a alaturat unui fond de investitii strans de aceasta firma pentru a finanta startup-uri fondate de femei.

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

Simona Halep, victorie intr-o ora si trei minute in fata americancei Taylor Townsend, in turul doi la Miami Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si favorita 2, s-a calificat in turul trei al turneului Miami Open, impunandu-se cu scorul de 6-1, 6-3, intr-o ora si trei minute, in fata americancei Taylor Townsend, locul 96 mondial, sportiva care a venit din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )