Libnet.ro
UNICEF

19:45

Serena Williams, scrisoare emotionanta adresata copilului sau: Sunt atat de fericita sa impartasesc cu tine faptul ca sunt din nou numarul unu in lume (FOTO)

B1 B1,
Serena Williams, scrisoare emotionanta adresata copilului sau: Sunt atat de fericita sa impartasesc cu tine faptul ca sunt din nou numarul unu in lume (FOTO)

Serena Williams a scris o scrisoare emotionanta pentru copilul ei pe care nu l-a nascut inca si a postat-o si pe retelele sociale imediat cum a devenit numarul 1 WTA. Jucatoarea de tenis a ajuns din. continuă pe B1

Serena Williams ii raspunde lui Ilie Nastase: Spre deosebire de tine, nu mi-e frica. Nu sunt o lasa

Serena Williams i-a raspuns lui Ilie Nastase, dupa remarca acestuia cu tenta rasista, la adresa viitorului copil al tenismenei. Sunt dezamagita sa stiu ca traim intr-o societate unde oameni ca.

Simona Halep despre afirmatiile lui Ilie Nastase cu privire la Serena Williams: Sunt un pic nepotrivite, dar a glumit

Simona Halep este de parerere ca afirmatile lui Ilie Nastase despre Serena Williams sunt un pic nepotrivite, insa este convinsa ca a fost o gluma, arata News. ro.

Serena Williams din nou in fruntea clasamentului WTA

Sportiva de origine americana, Serena Williams, a redevenit, astazi, numarul unu in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), in timp ce romanca Simona Halep ramane pe.

Serena Williams, nerabdatoare sa revina in circuitul WTA, dupa ce va naste

Serena Williams este nerabdatoare sa revina anul viitor in circuitul WTA dupa ce va naste, dar nu se stie exact cand va putea juca din nou. Daca participarea sa la Openul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )