Libnet.ro
UNICEF

13:30

Serena Williams surprinde din nou! Ce decizie a luat dupa eliminarea de la US Open

Adevărul Adevărul,
Serena Williams surprinde din nou! Ce decizie a luat dupa eliminarea de la US Open

Jucatoarea Serena Williams a declarat, imediat dupa eliminarea de la US Open, in semifinale, ca va participa la turneul de la Roland Garros. continuă pe Adevărul

VIDEO Serena Williams, eliminata de la US Open in semifinale dupa ce a castigat primul set cu 6-1

Victoria Azarenka a fost prea puternica pentru Serena Williams, cu toate ca americanca a castigat categoric, scor 6-1, primul set. Vika a facut pasul spre o finala de Grand Slam dupa o pauza de 7 ani, iar in ultimul act va da peste Naomi Osaka.

US Open: Serena Williams revine in duelul mamelor cu Tsvetana Pironkova si se califica in semifinale

Serena Williams s-a calificat in a 11-a sa semifinala consecutiva la US Open, dupa ce a revenit in partida cu surprinzatoarea Tsvetana Pironkova.

Serena Williams, refuzata la Roland Garros. Rivala Simonei Halep, cerere ciudata

Serena Williams le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros sa nu fie obligata sa stea in acelasi hotel cu ceilalti sportivi prezenti la turneu, insa acestia au refuzat-o. Serena Williams, refuzata la Roland Garros Astfel, organizatorii de la Roland Garros au au anuntat-o pe jucatoarea americanca ca nu se pune problema unui favor. in atari .

Serena Williams eliminata in semifinale la US Open

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a oprit in semifinalele turneului de la Flashing Meadows, astfel ca egalarea recordului de titluri majore mai asteapta.

Serena Williams a acces in semifinale la US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams SUA), locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat, miercuri, in semifinale la US Open.

Tzanca Uraganu a facut-o din nou. Manelistul, petrecere cu sute de oameni, imediat dupa ce s-a vindecat

Tzanca Uraganu a comis-o din nou. Acesta a participat la o petrecere cu sute de oameni, incontextul in care masurile impuse de epidemia de COVID-19 nu permite asa ceva. Manelistul, care a fost confirmat cu coronavirus in urma cu cateva saptamani, a cantat din nou in fata a cateva mii de oameni, la un concert .

Al-Qaida ii ameninta din nou pe jurnalistii de la Charlie Hebdo, dupa ce republicarea controversatelor caricaturi ale profetului Mahomed

Organizatia terorista Al-Qaida ameninta din nou publicatia franceza de satira Charlie Hebdo, la cinci ani dupa atacul asupra redactiei saptamanalului, in urma caruia 11 persoane au fost ucise.

Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor. Daca ti-e frica de faptul ca ceilalti vor lua un avans in alegeri, putem merge pana la a suspenda campania electorala ca sa va dam sansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie, ii mai spune Tariceanu prim-ministrului, conform news. ro.

VIDEO Gabriela Cristea a scapat de burta! Imagini video senzationale cu vedeta, din nou slaba

Dupa ani de zile in care a avut probleme cu greutatea, Gabriela Cristea a scapat de burta. Este incredibil cum a reusit! Imagini de senzatie cu vedeta, din nou, slaba. Gabriela Cristea a scapat de burta cu o dieta speciala Este una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania, are doua fetite minunate si un .

Manifestatiile ar putea fi din nou permise, in anumite conditii. Orban: Niciodata nu ne-am temut de adunari publice

Manifestatiile ar putea fi din nou permise, cu un numar limitat de persoane si cu respectarea unor reguli, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban. El a spus ca, odata cu prelungirea starii de alerta in Romania, vor exista noi masuri de relaxare a unor restrictii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )