Libnet.ro
UNICEF

10:45

Serghei Mizil, reactie ciudata dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Pastrama

Playtech Playtech,
Serghei Mizil, reactie ciudata dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Pastrama

Serghei Mizil, fiind un apropiat a lui Ion Talent, tatal lui Pepe, a vorbit despre scandalul momentului, adica divortul cantaretului de Raluca Pastrama. Reactia lui Serghei Mizil dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Precum si alti apropiati ai familiei lui Pepe, Serghei Mizil a fost foarte uimit cand a auzit ca artistul divorteaza de sotia . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Decizia luata acum de femeie

Rasturnare de situatie in divortul fulger din showbiz-ul romanesc. Ce decizie incredibila a luat acum mama copiilor juratului de la Next Star? Fanii fostului cuplu abia au crezut una ca asta. Decizia socanta luata acum Raluca Pastrama? Ce a facut acum mama copiilor lui Pepe? De parca vestea ca divorteaza nu era de ajuns pentru .

Oana Roman dezvaluie motivele care au condus la divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Umbla vorba despre o escapada a sotiei cantaretului (VIDEO)

Oana Roman face lumina in tumultosul divort dintre Pepe si Raluca Pastrama. Fiind o apropiata a familiei, Oana sare in apararea artstului, despre care spune ca a incercat sa tina familia unita si sa nu me.

Detaliile divortului cu scandal dintre Pepe si Raluca Pastrama. Acuzatii grave despre cantaret

Pepeaanuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca divorteaza de Raluca Pastrama, dupa 8 ani de casnicie. Raluca Pastrama a cerut un ordin de protectie, dupa ce sotul ei a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )