Libnet.ro
UNICEF

11:30

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 9 decembrie: ultimul episod

Playtech Playtech,
Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 9 decembrie: ultimul episod

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie, pe postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a inspirat si serialul . continuă pe Playtech

Olimpia Melinte a facut anuntul despre serialul Vlad de la PRO TV: Azi e ultima intalnire

Actrita Olimpia Melinte, cunoscuta publicului ca Eliza, din serialul Vlad, de la PRO TV, a facut un anunt neasteptat pentru fanii care asteapta cu sufletul la gura sa vada ce se va intampla in productia de la PRO TV. Pentru vedeta pare sa fi fost vorba chiar de un moment emotionant, pentru ca imaginea pe .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 6 decembrie

Daca e vineri, e Vocea, ne spune un slogan celebru rostit de Pavel Bartos, iar indragitul actor si prezentator are mare dreptate, pentru ca Pro TV difuzeaza si de aceasta data o noua editie de senzatie a emisiuniiVocea Romaniei. Concurentii sunt tot mai putini, iar batalia devine tot mai crancena, pe masura ce ne apropiem .

Live Video Online Singur Acasa, pe Pro TV. incepe maratonul de Craciun!

Ati fost cuminti? Pro TV a inclus din nou Singur acasa in grila de sarbatori, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Asadar, cine a scapat vreun cuvant din intregul film, vreun detaliu care ar putea sa dea intreaga poveste peste cap, trebuie sa stie ca mai are o sansa. Singur acasa in grila .

Cum arata Monica Barladeanu la 19 ani. Putini stiu ce studii are, de fapt, Carla Dumitrache din serialul Vlad

Monica Barladeanu este deja de ani buni in vizorul presei. Dupa ce a devenit cunoscuta datorita talentului sau actoricesc, Monica a surprins cu profesionalismul sau si cu personalitatea care a facut-o chiar si dupa atatia ani sa fie dorita de producatori in diverse show-uri. Cu toate astea, putini stiu povestea vietii sale sau ce studii .

Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D duminica, 8 decembrie

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisa sapte zile din sapte. Emisiunea prezentata de Andreea Mantea poate fi urmarita la Kanal D de luni pana duminica. Puterea dragostei este transmisa de luni pana vineri de la ora 11 si de la ora 17. in weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sambata si duminica, Puterea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )