Libnet.ro
UNICEF

14:30

La ce servicii mareste Posta Romana preturile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La ce servicii mareste Posta Romana preturile

Posta Romana, in perfect acord cu reglementarile ANCOM si avand acordul ANCOM, a decis actualizarea unor tarife la produse din sfera serviciului universal. Aceasta actualizare inseamna atat cresterea unor tarife, cat si REDUCEREA altora. In plus,. continuă pe Wall-Street Ro

Posta Romana mareste preturile de la 1 Martie: Vezi cat te costa sa trimiti un colet in tara

Compania Nationala Posta Romana a anuntat ca va majora tariful pentru trimiterea de colete postale interne de la 1,2 lei la 4,3 lei/trimitere incepand cu 1 martie. Totodata, taxa pe fiecare kilogram sau fractie de kilogram se va diminua de la 1,2 lei la 0,5 lei/kilogram.

Posta Romana schimba tarifele interne si internationale de la 1 martie 2016: Tarifele cresc la trimiterea in tara a coletelor cu greutate mica si scad in cazul celor cu greutate mai mare/La trimiterile externe, exista cresteri si de pana la 9 ori

Posta Romana isi va actualiza de la 1 martie 2016 tarifele la trimiterile postale interne si internationale, ceea ce va presupune cresterea unor tarife si reducerea altora. Concret, in cazul trimiterii unui colet postal intern cu greutatea de 1 kilogram, tariful va creste de la 2,2 lei in prezent pana la 4,8 lei de la 1 martie. Pe de alta parte, in cazul trimiterii unui colet intern cu greutatea de 5 kilograme, tariful va scadea de la 7,2 lei in prezent, la 6,8 lei de la 1 martie 2016. Posta admite ca exista cresteri si de pana la 9 ori a tarifelor trimiterilor internationale, pe care le justifica prin lipsa unei actualizari a preturilor timp de 12 ani si prin volumul mic de trimiteri. Vezi in articol principalele majorari si reduceri de tarife pe care le va opera Posta Romana de la 1 martie 2016.

Posta Romana isi scumpeste serviciile. Cat va costa trimiterea unui colet postal

Compania Nationala Posta Romana a anuntat ca la 1 martie va creste tariful pentru trimiterea de colete postale interne de la 1,2 lei la 4,3 lei/trimitere, in timp ce taxa pe fiecare kilogram sau fractie de.

Posta Romana cumpara consumabile IT in valoare de peste 770.000 de euro

Posta Romana a atribuit in data de 25 noiembrie 2015 catre firma Mida Soft Business, un contract in valoare de peste 3,41 milioane lei peste 770. 000 de euro, inclusiv TVA), pentru achizitia de consumabile IT tonere pentru imprimante si fotocopiatoare, precum si tambure pentru aparate de birou), potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise, unde au fost depuse doua oferte - cea a Mida Soft Business si cea a firmei Office Max. Propunerea tehnica facuta de Office Max a fost declarata neconforma, firma a atacat decizia la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, dat autoritatea a dat castig de cauza Postei Romane.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )