Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serviciul de mesagerie Yahoo!, vizat de un atac informatic.

România Liberă România Liberă,
Serviciul de mesagerie Yahoo!, vizat de un atac informatic.

Grupul american de Internet Yahoo! a anuntat joi ca a identificat un efort coordonat vizand sa obtina acces in mod neautorizat la conturi din cadrul serviciului de mesagerie Yahoo Mail, relateaza Mediafax. Lista numelor utilizatorilor si parolele utilizate pentru comiterea acestui atac au fost obtinute, probabil, de la un tert, afirma grupul pe site, precizand ca nu detine probe potrivit carora acestea sa fi fost obtinute in mod direct din sistemele sale. Yahoo! anunta ca a adoptat . continuă pe România Liberă

Serviciul de mesagerie Yahoo!, vizat de un atac informatic

Grupul american de Internet Yahoo! a anuntat joi ca a identificat un efort coordonat vizand sa obtina acces in mod neautorizat la conturi din cadrul serviciului de mesagerie Yahoo Mail.

Serviciul de mesagerie Yahoo! , vizat de un atac informatic

Grupul american de Internet Yahoo! a anuntat joi ca a identificat un efort coordonat vizand sa obtina acces in mod neautorizat la conturi din cadrul serviciului de mesagerie Yahoo Mail, relateaza AFP. Lista.

Serviciul de mesagerie Yahoo!, vizat de un atac informatic

Grupul american de Internet Yahoo! a anuntat, ieri, ca a identificat un efort coordonat vizand sa obtina acces in mod neautorizat la conturi din cadrul serviciului de mesagerie Yahoo Mail, transmite AFP.

Yahoo Mail , vizat de un atac informatic

Grupul american de Internet Yahoo! a anuntat joi ca a identificat un efort coordonat vizand sa obtina acces in mod neautorizat la conturi din cadrul serviciului de mesagerie Yahoo Mail, relateaza AFP.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )