Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sesiunea Parlamentului European de la Strasbourg a fost anulata

România Liberă România Liberă,
Sesiunea Parlamentului European de la Strasbourg a fost anulata

Sesiunea plenara a Parlamentului European programata saptamana viitoare la Strasbourg a fost anulata. continuă pe România Liberă

Sesiunea Parlamentului European de la Strasburg, anulata din cauza riscului sanitar Eurodeputatii se vor reuni la Bruxelles

Sesiunea Parlamentului European prevazuta saptamana viitoare la Strasbourg este anulata din cauza riscului sanitar prea mare si va avea loc la Bruxelles, a anuntat marti presedintele PE, David Sassoli, potrivit unui comunicat citat de AFP.

DAVID SASSOLI: Urmatorul plen al Parlamentului European va avea loc la Bruxelles

Presedintele Parlamentului European David Sassoli a anuntat azi ca urmatoarea sesiune plenara al PE din perioada 14 - 17 septembrie va avea loc la Bruxelles, in conditiile in care orasul Strasbourg a fost declarat zona rosie din cauza pandemiei de coronavirus.

Der Spiegel: Sesiunea Parlamentului UE la Strasbourg circul itinerant in zona de risc

Strasbourg este, de fapt, sediul Parlamentului Uniunii Europene. Cu toate acestea, ca masura de precautie, in primele luni ale pandemiei de coronavirus oficialii UE au ramas la Bruxelles. Acum, parlamentarii europeni ar trebui sa calatoreasca din nou in Alsacia, multi dintre ei neputand accepta acest fapt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )