Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sesizare la ANAF pe declaratia de avere a lui Florin Citu

Antena3 Antena3,
Sesizare la ANAF pe declaratia de avere a lui Florin Citu

Un avocat roman pune la indoiala competenta lui Florin Citu si a alertat ANAF-ul dupa ce a consultat declaratia de avere a ministrului propus pentru Finante. continuă pe Antena3

Exces de putere. Ministrul Florin Citu s-a ratacit in propria avere

Cand nu isi face selfie, ministrul Finantelor, Florin Citu, se incurca in propriile hartii. Hartiile care ar trebui sa-i dovedeasca averea.

FLORIN CITU: Guvernul face ce este nevoie pentru a reduce deficitul bugetar

Investitorii au incredere ca Guvernu PNL face ce este nevoie si ce trebuie pentru a reduce deficitul bugetar, doar asa putem sa reducem inflatia si dobanzile, a afirmat ministrul Finantelor, Florin Citu, duminica, intr-o postare pe Facebook.

Florin Citu, mesaj pentru PSD-isti in ziua in care se decide soarta guvernarii PNL: Sunteti istorie!

Indiferent de ce se intampla astazi, din punct de vedere al fiscalitatii nu se va schimba nimic, a anuntat ministrul Florin Citu, intr-un mesaj postat pe Facebook in care subliniaza ca guvernantii PNL sunt mai pregatiti ca niciodata pentru orice eveniment.

Florin Citu: Dobanzile scad pentru ca investorii au incredere ca acest guvern PNL face ce este nevoie si ce trebuie pentru a reduce deficitul bugetar

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a scris pe pagina sa de Facebook ca dobanzile scad datorita faptului ca investitorii au incredere in Guvernul PNL.

Florin Citu ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false: Disperare, numele tau este PSD!

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false pe teme economice la adresa sa. Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul .

Florin Citu acuza PSD de producerea unor stiri false pe teme economice care il vizeaza direct

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a afirmat ca PSD produce stiri false pe teme economice, acestea vizandu-l direct.

ANAF: Declaratia unica se depune pana in 25 mai

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat, luni, ca termenul de depunere a Declaratiei unice este 25 mai 2020. Declaratia poate fi depusa si online, dar si pe hartie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )