Libnet.ro
UNICEF

20:01

Sexgate rusesc: Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Vladimir Putin, filmat in timpul unei partide de sex cu o activista (VIDEO)

B1 B1,
Sexgate rusesc: Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Vladimir Putin, filmat in timpul unei partide de sex cu o activista (VIDEO)

Santaj la nivel inalt in politica din Rusia. Unul dintre cei mai duri rivali ai presedintelui Vladimir Putin a fost filmat in timp ce se afla in ipostaze intime cu amanta sa, o activista. continuă pe B1

VIDEO Sexgate rusesc. Un lider al opozitiei ruse, filmat in actiune cu o activista

Unul dintre cei mai mari rivali politici ai presedintelui rus Vladimir Putin a fost filmat cu camera ascunsa in timp ce facea sex cu o activista ruso-britanica. Fostul premier rus Mihai Kasianov, 58 de ani, a fost filmat alaturi de activista politica Natalia Pelevine, 39 de ani, intr-un apartament din Moscova.

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Presedintele tarii noastre, domnul Klaus Iohannis, a transmis ieri un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania, prin care reaminteste ca aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a Romaniei, conform unui comunicat trimis redactiei noastre.

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, considera presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania si publicat astazi de Administratia Prezidentiala.

Scandal sexual. Un fost premier rus, filmat in ipostaze indecente

Unul dintre cei mai mari rivali ai presedintelui rus Vladimir Putin a fost filmat in timpul unei partide de sex. Fostul premier Mihail Kasianov a fost inregistrat cu camera ascunsa, in timp ce.

Klaus Iohannis, mesaj la 12 ani de cand Romania a devenit membru NATO cu drepturi depline: Este unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii noastre externe contemporane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj cu ocazia aniversarii Zilei NATO in Romania. Seful statului a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca aderarea tarii noastre la Alianta.

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia.

Grupul german ERGO cumpara Credit Europe Asigurari si intra pe piata asigurarilor generale din Romania

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat preluarea societatii de asigurari generale Credit Europe Asigurari - Reasigurari de catre grupul ERGO, unul dintre cei mai mari furnizori de produse de asigurare din Germania si din Europa, a anuntat luni autoritatea de supraveghere financiara. In 2015, ERGO s-a numarat printre cei trei asiguratori de talie globala interesati de preluarea societatii Astra Asigurari, dar a abandonat discutiile ca urmare a pretentiilor nerezonabile ale actionarilor acesteia, subliniaza ASF.

ASF a aprobat preluarea societatii Credit Europe Asigurari - Reasigurari de catre Grupul ERGO

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat preluarea societatii de asigurari generale Credit Europe Asigurari - Reasigurari S. de catre Grupul ERGO, unul dintre cei mai mari furnizori de produse de asigurare din Germania si din Europa, conform unui comunicat al ASF trimis astazi redactiei.

Preluarea Credit Europe Asigurari- Reasigurari de catre grupul Ergo a fost aprobata de ASF

Preluarea societatii de asigurari generale Credit Europe Asigurari-Reasigurari S. A de catre Grupul Ergo a fost aprobat de catre Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara. Grupul Ergo este unul dintre cei mai mari furnizori de produse de.

EBS recruteaza 200 de oameni anul acesta. Are in plan sa angajeze 500 de specialisti embedded in urmatorii 3 ani

EBS Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii si solutii software, cu afaceri de 25 de milioane de euro anul trecut, vrea sa recruteze 200 de oameni in 2016. De asemenea, compania va angaja in urmatorii trei ani in jur de 500 de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )