Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sexul si arta sunt acelasi lucru. Pe 24 noiembrie, Timisoara face fata provocarii Baraka

Adevărul Adevărul,
Sexul si arta sunt acelasi lucru. Pe 24 noiembrie, Timisoara face fata provocarii Baraka

Un nou eveniment expozitional si de tip happening propus de colonia artistica timisoreana Baraka are loc sambata, 24 noiembrie, in spatiul artistilor din vecinatatea Memorialului Revolutiei. Provocarea acestor tineri artisti, pe care-o practica intr-un gest in acelasi timp artistic si existential, este necesara orasului banatean, care, cu toata apropierea Capitalei Culturale 2021, este foarte slab reprezentat in ce priveste arta contemporana. continuă pe Adevărul

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE. Visele se implinesc, in sfarsit, pentru nativii unei zodii

Horoscop zilnic 24 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri Horoscop 24 noiembrie Sagetator. Ai alaturi de tine un om cu care ai o relatie cu totul speciala. Parca va cunoasteti.

Prima televiziune 4K din Romnia va ncepe sa emita smbata, 24 noiembrie. Ce abonati pot receptiona noul continut TV

Prima televiziune 4K din Romania va incepe sa emita sambata, 24 noiembrie, unele meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport si documentare la calitate 4K, a anuntat vineri RCSRDS. Pentru moment, Digi 4K, prima televiziune din tara care emite Ultra HD, va fi disponibila pentru abonatii Digi TV cablu digital), din marile orase si, treptat, difuzarea se va extinde la toata reteaua de abonati la servicii de televiziune digitala. Pentru a viziona corect si la calitatea 4K programele televiziunii, abonatii trebuie sa detina un televizor cu rezolutie Ultra HD.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )