Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sezonul 3 din The Mandalorian a fost confirmat oficial Se intoarce si Dexter

Hotnews Hotnews,
 Sezonul 3 din The Mandalorian a fost confirmat oficial Se intoarce si Dexter

The Mandalorian, confirmat pentru un nou sezon * Xbox Game Pass va adauga trei jocuri de aventura clasice LucasArts ofertei sale * Warner Bros anunta un nou film inspirat din Universul DC * Joaquin Phoenix va fi actorul principal intr-un nou film al lui Ridley Scott * Showtime il reanimeaza pe Dexter * O noua carte Star Wars ofera mai multe informatii despre Snoke. continuă pe Hotnews

George Burcea a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19: M-am izolat imediat

George Burcea, fostul sot al Andreei Balan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Actorul a primit rezultatul pozitiv vineri. in urma rezultatului, a facut si primele declaratii despre starea lui de.

Directorul Seminarului Teologic Ortodox Dorohoi a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Seful DSP Botosani: S-a tratat de viroza doua, trei zile

Directorul Seminarului Teologic Liceal Ortodox Sfantul Ioan Iacob din Dorohoi, preotul Constantin Muha, in varsta de 52 de ani, a murit, joi, infectat cu SARS-COV-2. El suferea de bronsita cronica si initial s-a tratat acasa, crezand ca este vorba despre boala lui, potrivit sefului DSP Botosani.

65279;Un cuplu din Milano a fost amendat cu 400 de euro pentru ca s-a sarutat in vazul lumii

Un cuplu din Milano a fost amendat cu aproape 400 de euro pentru ca s-a sarutat pe strada, deoarece scoaterea mastilor de protectieincalca masurile de restrictie impuse de autoritatil pentru prevenirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )