Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sfanta Lumina de la Ierusalim va fi adusa sambata in Romania

Antena3 Antena3,
 Sfanta Lumina de la Ierusalim va fi adusa sambata in Romania

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim va fi adusa, in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al. continuă pe Antena3

Sfanta Lumina de la Ierusalim, adusa in Romania de Paste: Niciun credincios roman nu trebuie sa rateze acest anunt

Sfanta Lumina de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim va fi adusa in Romania, cu un avion special, in seara de sambata, de o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de Preasfintitul Parinte.

VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim. La ce ora va fi adusa la Bucuresti de delegatia Patriarhiei Romane

Lumina Sfanta s-a aprins sambata la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim in Sambata Mare, ziua dinaintea Pastelui Ortodox. De aici ea este trimisa in tari din intreaga lume. 06 La Ierusalim se afla o delegatie a Patriarhiei Romane care va aduce in aceasta seara Lumina Sfanta pentru a fi distribuita in bisericile din tara.

VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins sambata la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim in Sambata Mare, ziua dinaintea Pastelui Ortodox. De aici ea va fi trimisa in tari din intreaga lume.

UPDATE VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins sambata la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim in Sambata Mare, ziua dinaintea Pastelui Ortodox. De aici ea este trimisa in tari din intreaga lume.

LIVEVIDEO Crestinii ortodocsi asteapta aprinderea Luminii Sfinte la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim

Lumina Sfanta este asteptata sa se aprinda sambata la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim in Sambata Mare, ziua dinaintea Pastelui Ortodox. De aici ea va fi trimisa in tari din intreaga lume.

VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins, sambata, la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim va fi adusa, in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul.

FOTO VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins, sambata, la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim va fi adusa, in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul.

FOTO VIDEO Lumina Sfanta a ajuns in Romania, adusa cu avionul de la Ierusalim

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim a fost adusa, in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )