Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sfanta Maria. De ce nu trebuie sa spui astazi La multi ani!

Antena3 Antena3,
Sfanta Maria. De ce nu trebuie sa spui astazi La multi ani!

Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului Sfanta Maria Mare) este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. Sfanta Maria, 15 august 2018. Biserica Ortodoxa marcheaza, pe 15 august, Adormirea. continuă pe Antena3

MESAJE DE SF. MARIA. De ce nu este gresit sa spui La multi ani! de Adormirea Maicii Domnului

Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria. Sarbatoarea cunoscuta drept Adormirea Maicii Domnului face ca traditiile religioase si folclorice sa se impleteasca si sa lase loc unui lung sir.

15 AUGUST 2018. ADORMIREA MAICII DOMNULUI. De ce nu ai voie sa spui La multi ani de SFANTA MARIA

ADORMIREA MAICII DOMNULUI Miercuri, 15 august, romanii praznuiesc Adormirea Maicii Domnului. Nu mai putin de 2,2 milioane de romani dintre care 1,8 milioane de femei) isi serbeaza onomastica in.

Sfanta Maria. Motivul pentru care sa nu spui niciodata La multi ani pe 15 august. E mare pacat

Sfanta Maria Mare este praznuita de crestini pe data de 15 august, zi in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului, trecerea ei in nefiinta. Pe 15 august nu se fac urari de La multi ani si se.

Sfanta Maria Mare. Ce trebuie sa faca fetele si ce inseamna daca infloresc trandafirii in aceasta zi. Afla si alte traditii, obiceiuri, superstitii

Crestinii ortodocsi sarbatoresc in fiecare an, la 15 august, Sfanta Maria Mare Adormirea Maicii Domnului). Sarbatoarea de o mare importanta pentru otodocsi este considerata Pastele Verii. In aceasta zi se.

15 August Sfanta Maria Mare. Cele mai puternice superstitii din popor

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an, Sfanta Maria, Adormirea Maicii Domnului, cunoscuta popular ca Sfanta Maria Mare,este praznuita in fiecare an la data de 15 august. Popular, Adormirea.

Bugetarii din Romania care au refuzat minivacanta de Sfanta Maria. Sunt angajatii unei primarii de la tara

Primarul comunei Dangeni, din judetul Botosani, a refuzat minivacanta de Sfanta Maria, oferita de Guvern. Acesta a hotarat impreuna cu angajatii sa vina la munca joi si vineri, fiindca, spune el, au foarte mult de lucru, mai ales pentru pregatirea scolilor.

Unde merg romanii in minivacanta de Sfanta Maria

Minivacanta de Sfanta Maria ii determina pe romani sa plece inca o data in concediu vara aceasta, umpland hotelurile si pensiunile din tara, astfel ca turistii care s-au hotarat in ultimele zile sa mearga la munte sau la mare au sanse mici sa mai gaseasca locuri disponibile.

ANAT: Vanzari peste asteptari pentru minivacanta de Sfanta Maria

Vanzarile pentru minivacanta de Sfanta Maria sunt mai mari cu pana la 38% pe litoral si cu pana la 25% pentru statiunile balneo ori munte, fata de anul 2017, cand durata acesteia a fost de patru zile, potrivit datelor Asociatiei Nationale a Agentiilor.

Cum va fi vremea in minivacanta de Sfanta Maria! Prognoza meteo completa

Meteorologii nu dau vesti bune pentru romanii care petrec minivacanta de Sfanta Maria. ANM anunta ca in cursul serii de marti 14 august) si al noptii de marti spre miercuri 14/15 august), in regiunile.

Unde merg romanii in vacanta de Sfanta Maria

Minivacanta de Sfanta Maria ii determina pe romani sa plece inca o data in concediu vara aceasta, umpland hotelurile si pensiunile din tara, astfel ca turistii care s-au hotarat in ultimele zile sa mearga la munte sau la mare au sanse mici sa mai gaseasca locuri disponibile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )