Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sfanta Parascheva. Programul complet al pelerinajului de la Iasi

Playtech Playtech,
Sfanta Parascheva. Programul complet al pelerinajului de la Iasi

In perioada 11 octombrie- 15 octombrie 2019, la Iasi, are loc unul dintre cele mai mari pelerinaje din Romania cu ocazia hramului Cuvioasei Parascheva. MoasteleSfintei Cuvioase Paraschevaau ajuns la noi in tara in anul 1641. inca din 26 noiembrie 1944 si pana in prezent, aceste moaste se afla la Catedrala Mitropolitana de la Iasi. Crestinii . continuă pe Playtech

Panouri LED pentru pelerini la coada de la Sfanta Parascheva. Primarul Iasiului: Vrem sa stea linistiti in orele in care asteapta sa ajunga la racla

Cel mai important pelerinaj religios din Romania va avea loc la Iasi in perioada 11-15 octombrie. Organizatorii anunta ca, anul acesta, vor monta televizoare gigantice pe traseul cozii la moaste.

SFANTA PARASCHEVA 2019. Coada uriasa la moastele Sfintei Parascheva, la Iasi

Update ora 12. 40: Numarul pelerinilor a depasit 25. Aproximativ 17. 000 de persoane stau la un rand de cativa kilometri asteptand sa se inchine la.

SFANTA PARASCHEVA 2019. Atentie, pelerini! Sapte reguli care va tin departe de spital

Doctorul Tudor Ciuhodaru, medic primar urgente, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care se adreseaza pelerinilor de la Sfanta Parascheva, enumerand sapte reguli de urmat pe.

Sfanta Parascheva 2019. CFR Calatori introduce doua noi trenuri cu ocazia pelerinajului de la Iasi

Sfanta Parascheva 2019. CFR Calatori introduce doua noi trenuri pe relatia Iasi, in perioada 10 -17 octombrie 2019, pentru pasagerii care doresc sa calatoreasca cu ocazia Sarbatorii Sfintei.

Iasi: A inceput pelerinajul la Sfanta Parascheva. Preot: Sa nu atinga de Sfintele Moaste lucruri care nu se cuvin a fi atinse, cum ar fi telefonul sau banii!

EXCLUSIV ONLINE Racla cu Moastele Sfintei Parascheva a fost scoasa vineri dimineata si pelerinajul miilor de pelerini care stateau deja la coada de la ora 06. 00 a inceput oficial. Pana acum s-au inchinat.

BLESTEMUL pe care il poarta vesmintele SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA! SECRETUL a fost dezvaluit

Moaste Sfanta Parascheva: Multa lume merge la Iasi, in fiecare an, la moastele Sfintei Parascheva , dar putini stiu acest secret. Sfanta Parascheva vesminte. in fiecare an, vesmintele Sfintei Cuvioase.

Programul complet al consultarilor de la Cotroceni! O noua lovitura primita de PSD din partea presedintelui Iohannis

Administratia Prezidentiala a publicat programul consultarilor care vor avea loc vineri la Palatul Controceni intre Presedintele Klaus Iohannis si partidele parlamentare, dupa caderea prin motiune de cenzura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )