Libnet.ro
UNICEF

09:00

SFANTUL DUMITRU: Traditii si obiceiuri. Ce e pacat sa faci pe 26 octombrie

B1 B1,
SFANTUL DUMITRU: Traditii si obiceiuri. Ce e pacat sa faci pe 26 octombrie

Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir, este sarbatorit pe 26 octombrie de credinciosii crestini. Sfantul Mare Mucenic Dimitrie este patronul Tesalonicului, alaturi de Sfantul Apostol Pavel si de. continuă pe B1

Ce nu trebuie sa faci de Sfantul Dumitru. E mare pacat!

Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir, este pomenit in calendarul crestin ortodox la 26 octombrie. In ziua de Sf. Dimitrie nu se piaptana,.

Ce nu e bine sa faci, in ziua de Sfantul Dumitru. Se spune ca este mare pacat

Este mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi vineri, pe 26 octombrie. Sfantul Dumitru este una dintre cele mai importante sarbatori ale toamnei, iar in aceasta zi crestinii merg la biserica si, de obicei,.

Superstitii de Sfantul Dumitru: ziua cand se usuca toate plantele si caldura intra in pamant. Cum aduci sporul in casa

Traditia populara spune ca de Sfantul Dumitru, cinstit in fiecare an pe 26 octombrie, caldura intra in pamant, iar gerul incepe sa-si arate coltii. Daca Sfantul Gheorghe incuie iarna si infrunzeste intreaga natura, Dumitru desfrunzeste codrul si usuca toate plantele.

Curs valutar BNR astazi, 26 octombrie: euro se apreciaza usor, iar dolarul urca la maximul din ultimul an si 4 luni

Leul s-a depreciat, vineri, 26 octombrie, in fata principalelor valute, cea mai importanta pierdere inregistrand-o in raport cu moneda americana, din cauza aprecieri acesteia pe plan international.

Horoscop zilnic VINERI 26 OCTOMBRIE 2018. Iubesti sau te razboiesti? Soarele si Venus ne fac razboinici in relatii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 26 OCTOMBRIE 2018; astazi, Soarele proaspat instalat in Scorpion este in conjunctie cu Venus retrograd tot in Scorpion iar asta inseamna sa ne pregatim sa avem o cu totul.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti Parca ai mai trecut printr-un astfel de moment, care se repeta obsedant la intervale de timp, aproape ciclic.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator Judecata nu poate fi dreapta pentru toate partile, dar singura cale de a restabili echilibrul intr-o situatie tensionata pare a fi compromisul.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn e zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator iti doresti enorm o schimbare in viata ta. Perfect: primul pas pentru a o obtine, e s-o ceri: de sus, de la astre, de la Dumnezeu, sau din i.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion Azi nu prea ai chef de nimic, te copleseste o stare de comoditate pentru ca nu esti motivat de nimic care sa te traga la treaba.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )