Libnet.ro
UNICEF

09:45

SFANTUL GHEORGHE, unul dintre cei mai populari sfinti. Obiceiuri de Sfantul Gheorghe

Antena3 Antena3,
SFANTUL GHEORGHE, unul dintre cei mai populari sfinti. Obiceiuri de Sfantul Gheorghe

in 23 aprilie il praznuim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - sfant militar, a carui viata desavarsita l-a transformat, peste secole,. continuă pe Antena3

Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

Doctorul Paul Patrascu, profesorul universitar, s-a stins din viata numai 52 de ani. Avea o cariera profesionala de exceptie, tata a doi copii si era apreciat si respectat de toti cei din jurul sau. Desecul.

Traditii, obiceiuri si superstitii de Sfantul Gheorghe. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci in aceasta zi

Traditii si obiceiuri de Sfantul Gheorghe. Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai venerati sfinti din calendarul ortodox, sarbatorit in fiecare an pe 23 aprilie. in.

Zi sfanta pentru crestini: Duminica este sarbatorit Sfantul Gheorghe, purtatorul de biruinta. Ce traditii respecta romanii(VIDEO)

Crestinii il sarbatoresc duminica pe Sfantul Gheorghe, purtatorul de biruinta. Celebrat in fiecare an pe 23 aprilie, marele ucenic este unul dintre cei mai iubiti sfinti din calendarul.

Unul dintre cei mai buni patiseri francezi a dezvaluit reteta pentru o delicioasa tarta cu visine si ciocolata

Eric Lanlard, unul dintre cei mai buni si mai apreciati patiseri din Franta, a dezvaluit pentru The Telegraph reteta sa pentru o tarta delicioasa cu zmeura si ciocolata.

Doliu in lumea FILMULUI! Unul dintre cei mai CUNOSCUTI regizori a murit (FOTO)

Regizorul britanic de teatru, filmsiopera Michael Bogdanov,a muritla varsta de 78 de ani, chiar in prima zi dePaste. Anuntul trist a fost facut marti, de agentul de presa al.

Doliu in lumea FILMULUI! Unul dintre cei mai CUNOSCUTI regizori a murit (FOTO)

Regizorul britanic de teatru, filmsiopera Michael Bogdanov,a muritla varsta de 78 de ani, chiar in prima zi dePaste. Anuntul trist a fost facut marti, de agentul de presa al.

Unul dintre cei mai importanti afaceristi din Vaslui si trei directori, condamnati pentru fraude cu fonduri europene

Ciprian Safir, administratorul societatii Conbetas din Vaslui, a fost condamnat joi, 20 aprilie, de Tribunalul Iasi intr-un dosar ce vizeaza fraude cu fonduri europene la proiect derulat de comuna Mironeasa, din judetul Iasi. Alaturi de Safir a fost condamnat si directorul executiv al Directiei Tehnic, din cadrul Consiliului Judetean Vaslui, precum si directorul general, respectiv directorul tehnic al SC Lucrari Drumuri si Poduri LDP) Vaslui.

SFANTUL GHEORGHE. Aproape 900.000 de romani isi sarbatoresc onomastica astazi

Ortodocsii il pomenesc, duminica, pe SFANTUL GHEORGHE, purtatorul de biruinta. Sarbatorit in fiecare an pe 23 aprilie, SFANTUL GHEORGHEeste unul dintre.

MESAJE si URARI de SFANTUL GHEORGHE. La multi ani, George si Georgeta!

MESAJE de Sfantul Gheorghe, URARI de La multi ani de Sfantul Gheorghe, FELICITARI si SMS-uri de Sfantul Gheorghe 2015 pentru cei care isi sarbatoresc.

Mesaje de Sfantul Gheorghe. Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Gheorghe pentru cei dragi

Duminica, 23 aprilie, se sarbatoreste Sfantul Gheorghe, care in acest an pica la doar cateva zile dupa Paste. Mai jos gasiti cele mai inspirate mesaje, SMS-uri, urari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )