Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sfantul Ilie, aducatorul de ploi, este sarbatorit luni de crestini Obiceiuri si traditii

Hotnews Hotnews,
 Sfantul Ilie, aducatorul de ploi, este sarbatorit luni de crestini Obiceiuri si traditii

Crestinii ortodocsi il celebreaza luni pe Sfantul prooroc Ilie Tesviteanul, considerat facator de minuni si aducator de ploi in perioada de seceta, dupa ce, prin rugaciunea sa, a salvat de la moarte poporul din Israel, dupa trei ani si jumatate de seceta. Tot astazi este si ziua Aviatiei Romane, acest sfant fiind considerat ocrotitorul si patronul aviatorilor. continuă pe Hotnews

Sfantul Ilie. Traditii si obiceiuri. Ce este interzis sa faci in aceasta zi. Pacat mare daca mananci asta

In fie care an, la data 20 iulie, credinciosii ortodocsi respecta anumite traditii si obiceiuri aducatoare de noroc, sanatate si prosperitate. Astfel Sfantul Ilie este cunoscut ca ocrotitor al recoltelor si aducator de ploi. De asemenea, el poate arunca grindina sau poate provoca fulgere si tunete. Tot Sfantul Ilie alunga seceta de pe ogoare si .

Astazi este Sfantul Ilie. Ce este complet interzis sa faceti in aceasta zi sfanta. Este mare pacat!

Crestinii il sarbatoresc pe 20 iulie pe Sfantul Ilie, numit si aducatorul de ploi. De aceasta sarbatoare romanii leaga numeroase traditii si superstitii.

Sfantul Ilie, o zi incarcata de superstitii. Ce nu ai voie sa faci in 20 iulie

Crestinii ortodocsi il sarbatoresc luni, 20 iulie, pe Sfantul Ilie. Este cunoscut drept aducator de ploi, dupa ce, prin rugaciunea sa, a salvat de la moarte poporul din Israel, dupa trei ani si jumatate de.

Superstitii de Sfantul Ilie, proorocul care trasneste dracii cu un bici de foc. De ce le este interzis femeilor sa manance mere

Crestinii ortodocsi il cinstesc in fiecare an la 20 iulie si il considera ocrotitorul recoltelor, sfantul care aduce ploaia, dar si divinitatea care, maniata de oameni, arunca grindina si trasnete. Sf. Ilie Tesviteanul este sarbatorit in fiecare an, pe 20 iulie, de credinciosi. Mare facator de minuni in timpul vietii, dupa ce s-a urcat la cer intr-un car de foc, proorocul Ilie a primit de la Dumnezeu puterea de a deschide si a inchide cerurile.

Traditii si obiceiuri de Sfantul Ilie. Ce nu trebuie sa faci astazi. Rugaciunea ce trebuie rostita

Sfantul Ilie, praznuit pe 20 iulie, este cunoscut drept aducator de ploi, dupa ce, prin rugaciunea sa, a salvat de la moarte poporul din Israel, dupa trei ani si jumatate de seceta. De atunci, oamenii spun.

Sfantul Ilie, luni, 20 iulie 2020. Ce romani isi sarbatoresc ziua de nume de Sfantul Ilie. Cui ii spunem la multi ani

Pe data de 20 iulie, crestin ortodocsii din toata lumea il sarbatoresc pe Sfantul Ilie. Vezi mai jos ce nume se sarbatoresc de Sfantul Ilie si cui trebuie sa ii spui La Multi ani cu ocazia numelui. Sfantul Ilie, luni, 20 iulie 2020. Cine isi sarbatoreste ziua de nume de Sfantul Ilie Potivit calendarului ortodox, .

Sfantul Ilie, 20 iulie 2020. Legenda Sfantului Ilie. Ce minuni a savarsit

Sfantul Ilie se sarbatoreste de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an la 20 iulie. Sfantul Ilie este cel mai iubit proroc al lui Dumnezeu: Acesta a infaptuit multe minuni, iar lumea aceasta a parasit-o intr-un care de foc. Sfantul Ilie, 20 iulie 2020. Legenda Sfantului Ilie si ce minuni a savarsit Sfintul Ilie este unul .

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ilie. Mesaje Whatsapp si Messenger pentru ziua onomastica

Azi e o zi speciala pentru credinciosi si cu o subla insemnatate pentru cei care poata numele Sfantului Ilie. Cum poti sa faci cele mai frumoase urari azi, 20 iulie? Care sunt cele mai bune felicitari pentru ziua numelui? Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ilie Azi, 20 iulie, este o zi deosebita pentru cei .

Iarmarocul de Sfantul Ilie s-a deschis la Muzeul Satului

Targuri de Sfantul Ilie sunt organizate in weekend, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si Muzeul National al Taranului. Ateliere de creatie si o serie de recitaluri sunt organizate sambata si duminica la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti in cadrul Iarmarocului de Sfantul Ilie.

Focsaniul, survolat de avioane in ziua de Sfantul Ilie. Autoritatile spera sa fie vremea buna

Ziua de 20 iulie este dedicata in fiecare an Aviatiei Romane si Fortelor Aeriene, cu aceasta ocazie fiind praznuit Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al pilotilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )