Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfantul Ion. Traditii si obiceiuri de Sfantul Prooroc Ioan Botezatorul

Antena3 Antena3,
Sfantul Ion. Traditii si obiceiuri de Sfantul Prooroc Ioan Botezatorul

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice imparatesti sa fie cinstite si persoanele care au luat parte la respectivul eveniment. continuă pe Antena3

Locul decapitarii Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul a fost descoperit de o echipa de arheologi in Iordania

O echipa de arheologi sustine ca a descoperit locul exact in care a fost condamnat la moarte si decapitat Ioan Botezatorul in jurul anului 29 erei noastre.

Sf. Ioan Botezatorul. Ce semnificatie majora au hainele purtate de el in aceasta zi sfanta

Ce praznuiesc si respecta toti crestinii practicanti azi, in ziua Sfantului Ioan Botezatorul? Ce semnificatie au hainele purtate de el in aceasta zi sfanta? Care sunt obiceiurile stricte pe care le au in vedere majoritatea romanilor? Traditii si obiceiuri in ziua de Sf. Ioan Botezatorul Sfantul Ioan Botezatorul e considerat unul din cei mai importanti .

Sfantul Ion, 7 ianuarie. Cea mai puternica rugaciune! Te apara de rele si iti aduce binele in casa

Sfantul Ion, 7 ianuarie. Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia.

Traditii si obiceiuri de Sfantul Ion. Azi e ziua Tontoroiului: ce trebuie sa faci

Dupa Boboteaza, crestinii de pretutindeni il praznuiesc pe Sfantul Ion. Sarbatoarea este prilej de petrecere pentru aproximativ doua milioane de romani. Traditiile si obiceiurile legate de aceasta zi. Traditii si obiceiuri de Sfantul Ion. Credintele poporului roman: IordanitulTontoroiul Sfantul Ion este ultima sarbatoare din seria celor de iarna. in fiecare an, dupa Boboteaza, este praznuit .

Sfantul Ion. Ziua Sfantului Ioanmarcheaza sfarsitul sarbatorilor de iarna

Sfantul Ion. Ziua Sfantului Ioan, numit si inaintemergatorul, pentru ca a anuntat venirea lui Iisus Hristos, este celebrata pe 7 ianuarie si marcheaza sfarsitul sarbatorilor de iarna.

A fost descoperita curtea tronului lui Irod, unde Salomeea a cerut capul lui Ioan Botezatorul FOTO

O echipa de arheologi a anuntat ca a descoperit locul in care, in jurul anului 29 d. , a fost condamnat la moarte si executat Ioan Botezatorul, scrie Agerpres.

Mesaje de Sfantul Ion pentru Whatsapp, Facebook Messenger si SMS. 78 de urari diferite

Astazi 7 ianuarie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Ion, potrivit calendarului crestin ortodox. Aceasta sarbatoare incheie seria sarbatorilor de iarna. Este u prilej bun sa le trimitem mesaje de Sfantul Ion, celor care poarta acest nume. 78 de mesaje pentru Sfantul Ion pentru Facebook Messenger, Whatsapp si SMS Iata 78 de diferite pe care .

Calendar ortodox 7 ianuarie. Sarbatoare cu cruce rosie de Sfantul Ion

Calendar ortodox 7 ianuarie. Sarbatoare cu cruce rosie de Sfantul Ion pentru crestinii ortodocsi din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )