Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sfantul Vasile, considerat pazitorul de duhuri rele, este sarbatorit astazi. Obiceiuri si traditii

Adevărul Adevărul,
Sfantul Vasile, considerat pazitorul de duhuri rele, este sarbatorit astazi. Obiceiuri si traditii

Anul Nou incepe cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare, unul dintre cei mai importanti parinti ai Bisericii Ortodoxe si unul dintre cei mai mari teologi crestini, considerat pazitor de duhuri rele. continuă pe Adevărul

Sfantul Vasile, ocrotitorul saracilor: Ce trebuie sa facem pentru a ne MERGE BINE tot anul

Pe 1 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile cel Mare, episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si unul dintre cei mai mari teologi crestini, considerat.

SFANTUL VASILE. Mesaje de SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL VASILE

SFANTUL VASILE este prima mare sarbatoare a anului 2020. Sarbatorim Sfantul Vasile pe 1 ianuarie. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL VASILE va sunt prezentate de B1. ro. Cine.

Mesaje comice de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile. Cele mai ingenioase idei

Abia am trecut in Noul An, dar mesajele de La multi ani continua sa curga deoarece pe 1 ianuarie este celebrat Sfantul Vasile. Acestea sunt zile cu urari de fericire, insa, pe langa acestea, mesajele comice fac diferenta! Iata cele mai comice mesaje de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile pe care sa le .

SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e deloc bine sa faci in prima zi din ANUL NOU

SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e bine sa faci in prima zi din ANUL NOU. Azi, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Vasile, iar peste 600. 000 de romani isi aniverseaza ziua numelui. Iata si care sunt traditiile, obiceiurile si superstitiile pentru aceasta zi.

Traditii si obiceiuri de Sfantul Vasile. Ce nu e bine sa faci in prima zi din an

Crestinii din numeroase tari ilpraznuiesc pe 1 ianuarie pe Sfantul Ierarh Vasile cel Mare, iar in jurul acestei sarbatori exista numeroase traditii si obiceiuri, care sunt vechi de sute de ani, iar ele continua sa fie respectate chiar si in zilele noastre. Tot astazi se colinda cuSorcova,Plugusorul si Semanatul. in randurile de mai jos le .

Traditii, obiceiuri si superstitii in ziua de Sfantul Vasile

In prima zi a anului, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Vasile, iar peste 600. 000 de romani isi aniverseaza ziua numelui. Iata si care sunt traditiile, obiceiurile si superstitiile pentru aceasta zi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )