Libnet.ro
UNICEF

19:30

SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e bine sa faci in prima zi din ANUL NOU

Antena3 Antena3,
SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e bine sa faci in prima zi din ANUL NOU

SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e bine sa faci in prima zi din ANUL NOU. Azi, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Vasile, iar peste 600. 000 de romani isi aniverseaza ziua. continuă pe Antena3

Traditii de Sfantul Vasile, mucenicul cu putere asupra dracilor. Ce sa faci ca sa ai noroc si sa fii sanatos tot anul

Sfantul Vasile, perceput de unii drept primul petrecaret, numele lui fiind considerat de altii drept numele de botez al lui Iisus Hristos, este aparatorul crestinilor, pazitor de duhurile rele, astfel ca prima zi a anului a ajuns sa fie considerata un moment propice pentru desfasurarea practicilor magice.

Sfantul Vasile, considerat pazitorul de duhuri rele, este sarbatorit astazi. Obiceiuri si traditii

Anul Nou incepe cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare, unul dintre cei mai importanti parinti ai Bisericii Ortodoxe si unul dintre cei mai mari teologi crestini, considerat pazitor de duhuri rele, potrivit news. ro. In ziua de Sfantul Vasile cel Mare este bine sa versi vin pe masa, sa spargi un pahar alb, sa rastorni cutia de chibrituri sau sa dai de pomana unui om sarac, ca sa ai noroc tot anul. Numele Vasile este foarte raspandit in toata lumea crestina. Acesta provine din grecescul basileios, care la randul lui inseamna rege, imparat, bazileu. Latinii l-au redat prin Basilius.

MESAJE DE SFANTUL VASILE. Cele mai calde mesaje pentru Vasile, Vasilica

MESAJE DE SFANTUL VASILE Astfel, in prima zi a noului An, uram La multi ani de doua ori celor care poarta numele Sfantului Vasile Cel Mare. MESAJE DE SFANTUL VASILE Anul Nou.

SFANTUL VASILE. Care e semnificatia numelui de SFANTUL VASILE

Biserica noastra il sarbatoreste astazi, 1 ianuarie, si pe Sfantul Vasile cel Mare, Arhiepiscop in Cezareea Capadociei. Acest sfant este sarbatorit si in ziua .

Sfantul Vasile, ocrotitorul de diavoli: 1 ianuarie, zi a practicilor MAGICE!

Sfantul Vasile, episcopul Cezareii, este unul dintre cei mai importanti parinti ai Bisericii Ortodoxe si unul dintre cei mai mari teologi crestini. S-a nascut in Pont in jurul anului 329 si a.

Sfantul Vasile, considerat pazitorul de duhuri rele, este sarbatorit astazi. Obiceiuri si traditii

Anul Nou incepe cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare, unul dintre cei mai importanti parinti ai Bisericii Ortodoxe si unul dintre cei mai mari teologi crestini, considerat pazitor de duhuri rele.

O echipa de alpinisti polonezi vrea sa devina prima din lume care ajunge iarna pe varful K2

O echipa formata din 13 alpinisti polonezi incearca o premiera, propunandu-si sa atinga in sezonul de iarna al doilea cel mai inalt varf din lume, K2. Muntele a fost urcat de doar 300 de oameni, in timp ce pe Everest au ajuns peste 4. 000, dar nimeni nu a reusit sa ajunga iarna in varf din cauza dificultatilor ce tin de temperatura, teren si vant, scrie National Geographic. Oamenii au ajuns in spatiu si au pus piciorul pe luna, dar nimeni nu a stat iarna pe varful K2, spune Micha322; Leksi324;ski, purtator de cuvant al expeditiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )