Libnet.ro
UNICEF

23:45

in sfarsit, Antonia a vorbit despre nunta! Ea si Alex Velea sunt de peste sapte ani impreuna

Playtech Playtech,
in sfarsit, Antonia a vorbit despre nunta! Ea si Alex Velea sunt de peste sapte ani impreuna

Sunt impreuna de sapte ani, au doi copii dar nu s-au casatorit. Speculatii pe marginea motivului au curs garla, dar abia de curand Antonia a dezvaluit de ce nu au trecut prin fata preotului in calitate de mireasa si mire. Nunta perfecta e atunci cand esti alaturi de oameni pe care-i iubesti neconditionat Interviul recent . continuă pe Playtech

Cristina Spatar, anunt neasteptat despre nunta! Ce se intampla cu iubitul tinerel

Cantareata Cristina Spatar se poate numi o femeie implinita. Artista are doi copii superbi, Aida si Albert, si un iubit tinerel de care este indragostita pana peste cap, si care, o iubeste la fel de mult. Cand are loc nunta? Si pentru ca relatia merge bine, atat apropiatii cat si partenerul Cristinei, se gandesc deja .

George Burcea, lovitura sub centura pentru Andreea Balan. Ce spune despre nunta din America: O facatura ordinara

Andreea Balan si George Burcea s-au separat dupa cinci ani de relatie si cinci luni de la cununia religioasa. Lucrurile s-au precipitat si, dupa aparitia artistei la XNS, unde a dat cateva detalii despre destramarea familiei sale, actorul a venit cu o replica, numita Poveste de martisor. Acolo, Burcea si-a spus, subtil, parerea despre nunta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )